reklama

Maj 2011

łooo jak się szybko zmyła.. nawet nie czekała zenby się pożegnać:-p
a miałam do niej sprawe...

joleeek wracaj:-D

yhhh

Edit:
prosze o zapoznanie się z ostatnio dodanym postem odnośnie listy majowej i czekam na prv ;)

https://www.babyboom.pl/forum/maj-2...azne-informacje-43745/index2.html#post6605040

chyba się zmywam spać..
jutro jade do szpitala na badania więc mnie nie będzie pewnie znów pół dnia :-p
także życze miłego poranka

Ostatnia edycja:
reklama
Kamcia, Tobie też miłego ranka i powodzenia na badaniach

Ja się obudziłam z wieczornej drzemki, wypiłam ostatnią szklankę koktajlu i chyba wracam do łóżka, poczytać.
Zmęczyłam się juz:-D
a jutro od 7 rano mam ekipę budowlaną:shocked2: ciekawe kto wstanie, ja czy szanowny małżonek:sorry2: ktoś ich musi wpuścić,bo zmarzną na zewnątrz he he

kurde tak sie wczytaam w książkę że nawet nie zauważyłam która godzina:szok:
idę spac bo rano jak tylko mała wstanie i zje śniadanie jedziemy już do lekarza:szok:
czyli koło 8-9
a co najlepsze przeczytałam 80 stron i zostało mi tylko 20 :-p

miłego dnia

Kamcia ja jakbym spala tyle co Ty to bym potem w dzien musiala miec "oczy na zapalki" jak to moja mama mowi:)

Ja wczoraj mialam jakis problemy z internetem, po kilku minutach korzystania sie rozlaczal... Kilka razy probowalam posta napisac ale jak juz sie udalo cos naskrobac to przerywalo polaczenie.
Jestem wkurzona,bo juz czwart raz w tym sezonie jestem przeziebiona. I to jeszcze ciagle przebiega tak samo zaczyna sie od bolu gardla potem katar i wydzielina z noska splywa do gardla i gardlo cale zapchane. Nie wiem czy ja tego nie doleczam ze to tak powraca? Za pierwszym razem jak mnie dopadlo bylam u lekarza przepisala mi tantum verde syrop z cebuli i jakies krople do nosa(ktorych nie bralam bo wyczytalam ze kobiety w ciazy nie powinny ich brac... ach Ci lekarze), I tak sie za kazdym razem lecze tym syropem i tantum, ale obawiam sie zeby mi w koncu sie nie przeksztalcilo w cos powaznego. Chyba powiennam isc do lekarza, ale wiem ze jak zwykle dowiem sie ze nic mi nie jest i tylko sobie poczekam w kolejce na wizyte....
jolek a ten syrop ktory polecalas futrzaczkowi to jest na bol gardla, na kaszel, czy ogolnie na przeziebienie???
Milego dzionka:)

reklama
Na katar można też stosować Acatar Fast - na opakowaniu nawet piszą ze spokojnie w czasie ciąży i karmienia. To preparat z soli morskiej z dodatkiem olejków, ale bardziej chyba na odetkanie nosa. Na cieknący katar to może te inhalacje z majeranku no i zakochałam się ostatnio w herbatce z lipy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry