reklama

Maj 2011

a mi się nic nie chce... hehe
chyba tro już z przyzwyczajenia;-) pogda ładna... domek się wietrzy..
ale ja jakas znów nie taka więc siedze i się bawię z małą:-)

matko jak pomyslę że niełdugo będe miała 2 takie małe rozrabiary to aż się nie mogę doczekać... hehe
jak będę ganiać za jedną i drugą po chacie:-p:-p:-p:-p

reklama
Hej,

nie było mnie zaledwie ze 3dni i tyle zaległości... nawet nie jestem w stanie tego wszystkiego ogarnąć nawet po przeczytaniu. Mam nadzieję, że u Wszystkich chorych jest już lepiej :) niby tak ładnie na dworze, słoneczko świeci i w ogóle... a mroźno strasznie. Chwilkę pokój przewietrzyłam i zimno, brr.

Czy tylko ja nie mam pomysłu na dzień jutrzejszy?? No wiecie 14luty, serduszka itp... eh chyba tylko ja mam takie błahe problemy ;\

Sill ja wczoraj wymyśliłam upiekę dla P karpatkę, bo on ją uwielbia, a ja ogólnie nie piekę więc to będzie dla niego niespodzianka, no i dokupię mu jakieś fajne bokserki CK.

Cześć kobietki :)

Jaki ten dzień jest leniwy:( pogoda średnia ... hmmmmmmmmmmmmm nic dziś nie robię.

Salsera gratuluję zakupu...pochwal się tym cackiem :)

Karolka cieszę się że powoli zaczyna się to cholerstwo goić :)

styna26 - hmm prosto i z serca :) cóż mój M. też jest łasuch i doszłam do wniosku, że zrobię ciasteczka, a sama też przeważnie z dala się trzymam od piekarnika... i nie wiem co z tego wyjdzie. Jednak chciałabym żeby to jakoś inaczej było niż zwykle bo to pierwsze walentynki po Naszym cywilnym... no i nie wiem sama.

jak ja mam mojemu coś upiec jak ja go na dietę ciągle wysyłam:-p:-D

ale chyba też coś upieke niech się czieszy;-)

a co do prezentu to mam dla niego mały upominek , i kartkę z moimi wypocinami;-) oczywiście na wieczór mam zaplanowaną moją czerwoną sukienkę i super sexi majteczki:-D
no i będzie się działo:zawstydzona/y::-p

a w dzięń pewnie pójdziemy z mała na spacerek i na plac zabaw tam ona sie wyszaleje a my posiedzimy razem na ławeczce...
późńiej zrobię jakiś pyszny obiadek wymyślę coś extra...:tak:
a tak to leniwie pewnie coś pooglądamy sobie

A My niestety Walentynki spędzimy osobno bo jutro rano jadę do Szczecina na moją uczelnie zbierać materiały do pracy mgr i cały tydzień mnie nie będzie wrrrrrrr :-(

Hmm to co tylko ja nic nie planuję :-(Jakoś nie mam weny na myślenie. Zresztą ja w tamtym roku się napociłam a mój się nie wykazał więc może dlatego w tym roku nic nie szykuję.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry