Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
czesc dziewczyny
widze ze na watku kosmetyki dla kobiet w ciazy i po porodzie cisza od mojego postu wiec postanowilam napisac tu - dzieki wam kochane za wszystkie rady dzis kupilam emulsje baby dream dla mam - pieknie pachnie mysle ze juz sie z nia nie rozstane :-)
milego wieczorku i nocki pozdrawiam
Witam Dziewczyny,
mój wieczór walentynkowy spędzam na nadrabianiu forum, dwa dni a ile czytania...
My spędziliśmy walentynkowy dzień już wczoraj w kinie (byliśmy z synem na Megamocnym) i zjadłam wielki, przepyszny deser, o kórym marzyłam od dawna. Dziś dostałam kwiaty od obu chłopców (mąż i syn) i od dziadka czekoladowe serduszko.
Witajcie po walentynkach U nas brzydko, zimno i leje. W dodatku corcia sie pochorowala i zaraz mam wizyte u lekarza. Noc nie przespana, bo miala goraczke i silny bol gardla. Tak sobie myslalam niespiac, jak to bedzie kiedy bede miec juz ta druga corcie i jedna sie pochoruje, albo dwie na raz.... Pewnie jakos bedzie, ale latwo na pewno nie.