reklama

Maj 2011

Witam

Poisy- trzymam bardzo mocno za Was kciuki! na pewno będzie dobrze ważne że wiadomo co to i jak leczyć :tak:
Styna- współczuję nalotu ze strony kuzynki męża ale to naprawdę trzeba mieć tupet aby zawiadomić kilka dni przed , wiadomo co innego niespodziewana wizyta koleżanki na kawkę a co innego 4 dni z całą rodziną ! ehhh :no:
Wisienka- Ty się nic nie martw jak sobie poradzisz z kłopotami rodzinnymi to będziesz częściej prawda? a przecież każda z Nas jest tu wyrozumiała tak więc luz! Trzymam kciuki aby wszystko się ułożyło ! :tak:
Jolek- kochana a jak tam Twój mąż sobie radzi ?

Ehh to co się dzieje w na świecie rzeczywiście jest przytłaczające... :-(

Melduję że jutro mykam do siostry i nie wiem czy będę miała jak zajrzeć przez weekend więc w razie co to miłego weekendu! :-)

reklama
No i gdzie są wszyscy??? Spicie już? To ja też idę. Jutro ma być u nas ładna pogoda niby 13 stopni więc po śniadaniu mamy w planie wybyć. Tylko nie wiem gdzie. Wam też życzę ładnej pogody.

Ale tu dzisiaj spokój ;) Tak się cieszę, że w końcu idzie wiosna! Ja teraz biorę się za sprzątanie, a po południu jedziemy odwiedzić rodzinkę, zostaniemy tam do wtorku ;) We wtorek mamy też wizytę u lekarza, ciekawa jestem ile już waży nasz Brzdąc :) Postaram się też w końcu o jakąś fotkę bo brzusio urósł.. :) Miłego weekendu!

Dzien doberek ;-)
Ale u mnie piekna pogoda, zaraz po sniadanku lecimy na wiosenny spacerek z psiakiem.
Ale ten czas goni, mam juz 3 z przodu! Jeszcze tylko 2 miesiace i bede smigac z malym na spacerki :tak:

reklama
Witam się sobotnio,
my też lecimy na spacerek,ale najpierw leniwe śniadanko, jajecznica na kiełbasce, mniam.

u mnie półtora miesiąca do lądowania:-D aż mnie spojenie zabolało na myśl

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry