reklama

Maj 2011

Witam wszytkie. Ja wlasnie posprzatalam i biore sie za obiad. Wypralam reszte ciuszkow malej i dzis bede je prasowac. Plus pakowanie torby do szpitala. W sumie to jestem blizej niz dalej.
Wczoraj dotarlo do mnie, ze jesli bede miec wywolywany porod, a to jest pewne o ile Lenka sama nie bedzie sie pchala na swiat, to to moze trwac nawet do dwoch dni i kurcze nie bardzo mam co zrobic z moja corcia. Tzn maz moze miec wolne, ale ja bym chciala go miec przy sobie a rodziny tu nie mamy. Co prawda znajomi zadeklarowali pomoc, ale wiecie jak to czasem jest jak przyjdzie co do czego... Mam nadzieje, ze sie nie zawiode.

Zanka sen super, fajnie by tak bylo...

Styna super, ze jestes w domu i obys jak najdluzej w nim pozostala...

reklama
jolek pozdrów też poziomeczkę :-)

zanka wiesz no nie kłam.. to nie było morze tylko ocean.. a wy byłyście u mnie na wakacjach:-D hihih

ja wlaśńie wróciłam od znajomej.. mała znów się z pieskiem wyszalała...
pobiegała po ogrodzie , wybawiła z dziećmi... fajnie było...

teraz musze trochę odpocząć...

Ech dziewczyny, wspólny poród, jak to sielsko anielsko brzmi :-D A mi się przypomina od razu sala porodowa na którą trafiłam zanim przenieśli mnie do jedynki na poród rodzinny, łóżko, metrowa ścianka, łóżko, metrowa ścianka i tak kilka razy, jak dla krów. Coś okropnego.

Ale za to widok za oknem piękny :-) Wrzesień, złota jesień, bajecznie kolorowe drzewa, słońce, w tle góra, domki i jadący pociąg :-)

I dzisiaj mamy właśnie taką pogodę, tylko drzewa łyse, za to w nocy słyszałam klucze dzikich gęsi. Wiosna tuż tuż :-)

Witam sie i ja...
Właśnie czekam aż M pomaluję dwie ściany w kuchni żebym mogła obiadek wstawić... Może uda mi się też dziś troszkę posprzątac chociaż nie za bardzo mam na to ochotę, a za oknem piękne słoneczko.
Pozdrowienia dla Poziomki..

Hope jak to pięknie wygląda,żeby faktycznie tak było podczas porodu:)

U mnie pogoda coraz fajniejsza. Rano chmury potem trochę słonka a teraz tylko ostre słonko świeci,żeby jeszcze tego wiatru nie było to by było fajnie. Ja dziś miałam rano posprzątane. Niedawno zaliczyłam spacer z pieskiem, zaraz pranko powieszę i luzik na weekend. Był u mnie dziś znajomy i załatwiłam sobie u niego dwie półki na ścianę. Będą wisiały nad łóżeczkiem małego na jakieś maskotki albo inne duperałki :)

o nie !! ja mam dość:-D
dzisiaj mój D wyciągnął 2 karton ciuszków.. jak zaczęłam przeglądać to w tym czasie poszedł po trzeci!!!
jak zobaczyłam to w połowie drugoiego się juz zniechęciłam!!
za dużo tego:szok:
ja nie wiem skąd my tyle ciuchów mieliśmy!!!

i postanowiłam że więcej nic nie robię dopóki nie kupię proszku i zacznę prać , wtedy sobie ładnie wszystko poukładam ..
a i zdjęci więcej nie robię bo nawet mąż się spytał kto to będzie oglądał:-D
naprawdę .. ja zdecydowanie z ciuchów nic nie potrzebuję dla małej :-D
kupię jej tylko taką samą zabawkę usypiacza jak ma Vi tylko w innym kolorku;-) i to wszystko:-p

Kamcia i gdzie ty to wszystko poukładasz :-p:-D

Mandrzejczuk się odezwała i przesyła wszystkim buziaki. U niej wszystko dobrze.Wyszło,że jednak od przewiania te bóle, ma lekko nerkę powiększoną,ale ponoć w ciąży to normalne,że to dzidzia uciska. Z młodym też wszystko dobrze. Myślę że więcej się nie będę rozpisywała sama Wam napisze jak wróci do domku. Prawdopodobnie w poniedziałek.

no właśnie nie wiem gdzie!!
i to wszystko co on mi dał to te najmniejsze rozmiarki!!
nie wiem co mam teraz zrobić..
ale jak popatrzyłam na zdjęcia to nie moge sie doczekać mojej małej Emi :-)
i jak zacznę ją stroić w to wszytsko..

fakt mam sporo ciuchów na długi rękaw..
ale na krótki tez jest pełno:tak: jakoś się da to zagospodarować chyba
żeby nie musieć wiecej dokupować:-p

a tu moja Vi jak mi "pomaga" DSCF4771.jpgDSCF4772.jpg

reklama
ale masz słodkiego pomocnika:-)

faktycznie, ogrom tego,musisz się jakoś zmobilizować.
Ja jeszcze nie mogę się ruszyć do poprania i ściągnięcia metek:szok: jakoś mi tak dziwnie.. że może to zapeszy?

dobrze, że nasze majówki powracają ze szpitala - tylko teraz trzeba pilnować, żeby nowe tam nie powędrowały;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry