• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2011

hehe sposób dobrty..
ja jak dla Vi prasowałam to mieliśmy w tamtym domu taką deskę że sobie siadłąm wygodnie na fotelu i D mi ustawił tak ze na siedząco mogłam prasować..
ale tu jest niestety wmontowana w meble.. i się wyciąga jak szufladę..
wiec trzeba stać..
chyba wykorzystam ten sposób:-D

reklama
Cellulitowe udka chyba :-D

Ja prasuję na siedząco od lat, o ile w ogóle prasuję, zazwyczaj zrzucam tą robotę na TZ albo Zuzę. A swoje ciuchy składam po praniu a prasuję przed wyjściem, wtedy są idealnie wygładzone. Dzisiaj TZ pojechał kupić proszki do prania dla dzieci, jeszcze tylko płyn i powoli ruszam. Ale baaardzooo poowoooli :-p

Mandrzejczuk dobre wieści, cieszę się, że majówki wszystkie w dwupaku, czego chcieć więcej po tylu przeżyciach?

Kamcia na sklep napadliście przed narodzinami Victorii? :-D;-)

Hope no właśńie ja sama stwierdziłam teraz jak widze wszystko razem że nas chyba poje*** że tyle pokupilismy jej wszystkiego!!
i po co to !!
sporo rzeczy nawet nie miała na sobie.. część dostaliśmy..
a ja i tak pamietam ze kupowałam z umiarem:-D:-D:-D

no a teraz nie kupię juz nic... mam więcej ciuszków na długi rękaw bo Vi zimowa
ale będę kupowała na bieżąco bo na dzień dzisiejszy wydaje mi się że i tak to co mamy to starczy(a jeszcze 1 karton nawet nie otwarty:-D
ale pamiętam że mamy sporo bluzeczek na krótki rękaw czy bodziaków.. wiec jestem spokojna:tak:

niezły patent z tym prasowaniem, na szczęście ja nie prasuję- chyba,że coś na szybko, wyręcza mnie w tym pani która pomaga ogarnąć dom.Jeszcze z nią nie rozmawiałam jak będzie z prasowaniem dla juniora,ale może nie będzie oponować- no ale to raz na tydzień, więc na bieżąco pewnie i tak będzie trzeba.

Futrzaczku- akurat w tym w którym rodzę jest taka opcja- mąż będzie spał w drugim pomieszczeniu -o ile będzie wolny taki standard, bo to różnie bywa a mają tylko jeden taki pokój.Ma być tam do pomocy ,ale zobaczymy, ponoć niektóre kobiety wolą zostać same i wkurza je kogoś obecność.W domu nie działamy sobie na nerwy, wręcz przeciwnie,ale ta sytuacja będzie przecież inna i ekstremalna.

Kamcia wiesz co, zazdroszczę Ci bardzo- że już masz z głowy wszystkie ubranka, sądząc po ilości- to są ubranka na cały okres niemowlaka?

Ostatnia edycja:
yyy te co na zdjęciach to są do 4 miesiąca .. plus jeszcze jesden taki no może ciut mniejszy karton też do 4 miesiąca...:-)
(patrząc że miałam duże dziecko inaczej jeszcze ze 2 miechy by pochodziła)

a na resztę mam w innych kartonach:-D ale jest ich już nieco mniej:-p bo o 1 karton mniej;-)

Jaipur- jak już podjęliście decyzję to jasne Wasz wybór i mi nic do tego ale wydaje mi się że lepiej dla Was wszystkich jakbyś sama była w szpitalu :tak:

reklama
Kamcia niezła wyprawka, no i pomocnik też niczego sobie!!

Ja prasować nie lubię, zawsze prasuję jak mam coś dopiero założyć, ale dla maluszka to poprasuje wszystko z miłą chęcią!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry