reklama

Maj 2011

Kamcia musisz zwolnić trochę miejsca w swojej szafie :-p mogę się założyć że w połowie ciuchów nie chodzisz już
teraz na czas ciązy nie , ale po ciąży owszem:tak:
te których całkiem nie nosiłam wywiozłam ostatnio do pl.. w walizce 20 kilowej:-D

hope przestań straszyć dziewczyny bo tak wyjdzie że przetrzymaja z porodami do czerwca:-D

reklama
Hope Ty miałaś początek porodu jak w filmie. Chlup i już akcja. Ale większość porodów zaczyna się bez chlup ;] A z porodówki to większość chce uciekać. Ja też w pewnym momencie zasugerowałam, że może ja bym tak teraz do domu poszła i wrócę rano...Bo się już zmęczyłam i już mi się nie chce.

Jolek ja też z maja. Z pierwszego maja. I zawsze kwiecień mi szybko zlatuje bo 26 mam zaległe imieniny z zeszłego roku a potem zaraz urodziny i długi weekend.

He he dobre ja też coś takiego zaproponuję,a może znajdzie się chętny co za mnie urodzi:D
Marzena to Ty możesz popić na urodziny i cały długi weekend kaca leczyć :-D:-D

Dobra laski ja uciekam do wyrka. Rano muszę wcześnie wstać i chatę ogarnąć z grubsza bo gościa będę mieć przed południem. Nie wiem dlaczego jak M siedzi w domu to od razu bajzel się wszędzie robi:dry::dry:

Dobrej nocki

Ostatnia edycja:
Jolek wy mi nic nie zrobiłyście, ale przecież na dziecku za te kopniaki nie będę się mściła :-D:-p

Marzeno szkoda, że reszta nie była jak w filmach, na zasadzie ojej, ratunku, rodzę, uf uf uf i słychać płacz dwumiesięcznego dziecka :-D:-D

Dziewczyny !
Jaki ja miałam sen!
Śnił mi się nasz poród: wszystkie tam byłyście!
Byłyśmy na porodówce, takiej ogromnej, za oknem było morze ( !!! ) i piękna plaża, wypełniałyśmy mnóstwo papierków i czekałyśmy na alarm :-)
Nie wiem skąd taki sen a przede wszystkim skąd w nim Wy, majóweczki :-)
Dziwny sen :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry