reklama

Maj 2011

reklama
dokładnie Jolek tak jak napisała Hope to program X Factor w niedziele o 20stej na TVN bardzo fajny jest póki co a ludzie nie którzy rewelacja :tak:
Kamcia- hehe tylko dwa :-p;-) nie no ale nie ma co koleś ma to coś ;-)

Poczytałam w wolnej chwili o porodach marcówek i trafiłam na historię dziewczyny co ledwo do szpitala dotarła bo parte miała już w samochodzie i prawie na chodniku urodziła :) Jestem masochistą ale też bym chciała takiego tempa :P

Oczywiście trafiłam też na historię tej biednej dziewczyny co kilka dni temu pisałyście... I teraz jak Mateusz mnie "przemeblowuje" od środka to dziękuję za to...

Marzena, nie wiem o co chodzi, ale cofam się kilka dni wstecz, bo mam tu trochę do nadrobienia, ale nie jestem zbyt silna psychicznie i nie wiem czy to historia dla mnie, ale i tak się cofam, bo nawet nie wiem co Mandrzejczuk się stało.
Co do tego porodu w aucie, to ja pojadę do porodu godzinę do Poznania i w Poznaniu pewnie z pół godziny do szpitala, więc tak szybko, to nie chcę.

Zauważyłyście że w ostatnim tygodniu kilka było takich przypadków z tą śmiercią maluchów:(

Ja jak walnięta reaguję na każdy ruch mojego synka, ostatnio jakoś mniej się rusza,ale teraz właśnie mi się rozpycha czkawkę ma kilka razy dziennie więc dziękuję za te znaki bo już bym osiwiała!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry