• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2011

tak, tak. Siedziałam do 1 na Allegro, a teraz właśnie się obudziłam. Dobrze że obiad gotowy, tylko podgrzać, bo bym biegała jak szalona, żeby na 13.oo był gotowy. Przez sen pamiętam jak mąż ok 3 w nocy wrócił z polowania i mi opowiadał o jakimś kulawym dziku, którego strzelił. Chyba to prawda, bo go nie ma w domu, to pewnie się tą sprawą zajmuje teraz.

reklama
Dzień dobry Dziewczynki...
Piekna pogoda za oknem więc trzeba to wykorzystać i zaraz uciekamy na spacerek i lody... Ja wczoraj wieczorem po kilku nie przespanych nocach zasnęłam w 2 minutki, ale na siusiu poźniej i tak latałam co godzinkę... Śniło mi się że urodziłam i mój maluszek miał takie piękne niebieskie oczki po mamusi... A później przyszła jakaś pielęgniarka i powiedziała że muszą mnie wyczyścić od środka bo nie urodziłam łożyska i będą do tego nacinać krocze bo inaczej sie nie da. Głupoty straszne...

No mam kurczę... Na początku taki piękny a później takie jaja... Jeszcze do tego na sali było z 20 łóżek, każde podzielone na pół i zajmowane przez dwie dziewczyny....

nie wiem czy zauwazyłyscie zmiany na forum..
nie ma formy dziękuję
znaczy jest ale ja jeszcze nie wiem gdzie :dry:

a ja mam dzień do du**
normalnie zyć nie umierać....:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Nowość na forum... :sorry2:
chyba to jest to "lubię to" i wtedy oznacza się podziękowanie.. a Toboie przyjdzie wiadomość kto i za jaki post Ci podziękował....

ale masakra.. mam nadzieję że to odmienią...

w nocy wgrywali jakąś nowość i wychodzi na to ze to ta nowość..
a nie zawsze nowości są fajne:-p;-)

a co się dzieje.. a szkoda gadać.. bo chyba bym się ponownie wkur** :wściekła/y:

zauważyłam właśnie, bo chciałam podziękować gdzieś na innym wątku i nie ma, a w nocy świeżo po aktualizacji miałam 28 wiadomości z postami które pisałam, ale się zdziwiłam, po chwili jednak zniknęły.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry