reklama

Maj 2011

reklama
witam się niedzielnie,
mam nadzieję, że pogoda się utrzyma dłużej, bo planuje powyciągać już część rzeczy letnich, a zimowe pochować.
Tak, faktycznie ,że w zeszłym roku i dwa lata temu było ciepło- mam zdjęcia w kurtce skórzanej i trenczu więc napewno było znośnie:) a na weekend majowy to było mega ciepło:))
Już nie mogę się doczekać, - w sumie to fajnie,że będziemy mieć ładną pogodę od początku- zmobilizuje nas to do spacerów z maluszkami, a nie tak jak np w październiku- ciemno, zimno nic tylko popaść w baby blues ;)

hej dziewczynki!
Co u Was słychać ????
U mnie przepiękna pogoda, właśnie wstawiłam kolejne Olusiowe pranie, w ogóle mam taką schizę ostatnimi dniami że się nie wyrobię przed porodem z przygotowaniami dla dziecka....
Budzę się w nocy i myślę co jeszcze mam do zrobienia... Macie też tak ??????? :-)

Zanka wyluzuj bo sobie faktycznie przyspieszysz...Mamy jeszcze czas,pamiętaj,że rodzimy razem :-D

Ja czekam czy prognozy pogody się sprawdzą...jak tak to zagonię M do odświeżenia ścian w pokoiku a potem będę prać i ustawiać wszystko. Mam zamiar do świąt się wyrobić a po świętach mogę już rodzić.

jolek ja wiem że mamy jeszcze trochę czasu... i faktycznie termin mamy na 6 maja :-)
ale nie ma co się na ten termin ostatecznie nastawiać bo nigdy nic nie wiadomo kiedy się zacznie:-p:-p

jolek a ja myślałam że Ty już urodziłaś ( żart) bo masz superowego maluszka w awatarze :-p:-p
a tak nawiasem mówiąc mogłabym urodzić wcześniej, np koniec kwietnia, nie obraziłabym się !!! ;-)

Ja jeszcze na chwilę, bo mąż pojechał po szwagra, żeby mu pomógł położyć te panele, żeby było szybciej. ja przy okazji trochę nadrobiłam Was.
A tak w ogóle to jakieś pół godziny temu zrobiło mi sie tak niedobrze, słabo, że aż zmierzyłam sobie ciśnienie i okazało się, ze mam bardzo niskie, więc szybciutko kawka i juz mi lepiej.

reklama
A mi się potwornie nudzi. Nie wiem co tu robić ze sobą. M gra na kompie w swoje gierki jakieś, na dole teściowie drzemią sobie, pies chrapie, kot polazł gdzieś na wieś, a mi się popsuła myszka w kompie i nawet nie mogę sobie w simy pograć :( Może jakąś książkę poczytam, tylko jaką... Poszperam po półkach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry