reklama

Maj 2011

Mi zostały koszule nocne do karmienia, to pewnie ze dwie kupię i biustonosze do karmienia, ale to jeszcze nie teraz bo mi piersi dalej rosną. A tak z rzeczy dla Antka to oprócz fotelika to już wszystko mamy. W sumie to mogę pakować torby.

reklama
Witam sie i ja dzisiaj:-) codziennie mam sny z moim malutkim, tu poród, tu juz jest ze mna:-) tak bardzo chce go juz miec przy sobie:-)

witaj Kamcia nareszcie jestes, brakowalo Cie tutaj:-( dobrze, ze juz jestes:-)

u nas zostało kupno łóżeczka z wszystkimi akcesoriami :) generalne porządki mamy co tydzień, ale takie z myciem okien planuję na weekend przed świętami, pranie i prasowanie już po świętach, poproszę o pomoc mamę :) do kupienia pozostały jeszcze tylko kosmetyki.
generalnie to można już tylko siedzieć i pachnieć oczekując na malucha ;)))

ania mi też często śni sie maluch :) ostatnio końcówka porodu i moment jak kładą mi ją na brzuszku. o dziwo miała ciemne włosy, gdzie my oboje blondyni, więc pamiętam, że się dziwiłam :) ale za to miała czupryne po tacie ;)))

kamcia, fajnie, że jesteś znowu z nami :)

Ostatnia edycja:
Witam,

mi zostały do kupienia"niedrapki", wprawdzie miałam jedną parę- ale została jedna sztuka po praniu:-D szukałam wszędzie, ale nie ma, może pies ukradł i wyniósł na podwórko,bo już nie mam pomysłu co się stało.
A tak poza tym torba czeka spakowana, jeszcze tylko kosmetyczkę do niej spakować.
Ale się nie wybieram szybko:-p
Co do auta, to uważajcie- bo nawet do niektórych sedanów niektóre wózki nie wchodzą.Zależy jaki mają ten otwór w bagażniku.Ale mam na myśli raczej te wózki stylizowane na retro, nie te kompakty.
Jak na początku roku wybierałam sobie auto, to oczywiście jedyne co mi się podoba to paliwożerne coupe , mój mąż ma tak samo.Ale doszłam do wniosku,że może jednak uda się powiększyć rodzinę, a nie opłaca się brak auta na rok, więc finalnie zostałam z kombi.Mój mąż ma zmienić do maja- oczywiście jedyne co się nam podoba to coupe-ale zostanie stanie ze względów praktycznych na crossoverze.Oczywiście powiedziałam, mu że ja nie bronię mu auta gdzie jest miejsce na kierowcę i laptop,ale wtedy nie będzie jeździł z juniorem.To fukał, że chce go unieszczęśliwić:-D

Kamcia, mam nadzieję, że wszystko już u Ciebie ok, niepokojące,że na tyle zamilkłaś, mam nadzieję, że nie tłumaczyłaś swojemu ręcznie;-) swoich racji:-D

Ostatnia edycja:
Witajcie :-)

Nastawiłam pranie z ciuszkami małego i mogę spokojnie posiedzieć na bb.
Choć to jest spokój pozorny, teraz mnie dopadło, że się nie wyrobię :szok: Torby do szpitala jeszcze nie zaczęłam szykować, zakupy dla małego nieskończone, pokój nie przyszykowany, ale pocieszam się, że jak dziś zaczniemy (w końcu) szkołę rodzenia, to przygotowania nabiorą tempa ;-)

Misia - trzymam kciuki by wszystko było ok, wracaj szybko w dwupaku

Kamcia - witaj spowrotem :-)

Witam sie po weekendowo i wiosennie;)

Jakas dzisiaj nie przytomna wczoraj o 19 poszlam spac a dzisiaj ledwo o 7 wstalam i zaraz chyba drzemka mnie czeka, pozniej pranie malej chce wstawic.

Wiadomo co z Misia? 3mam kciuki oby byla dalej w dwupaku

aaaaaa wogole jak mala mi sie nie przekreci to dokladnie za miesiac bedzie juz z nami :szok:

reklama
No ja właśnie dzwoniłam do Misi. Jest w dwupaku, ale leży dalej w szpitalu i raczej jej nie wypuszczą. Jak trafiła na porodówkę to leżała tam cały dzień, dali jej 3 zastrzyki na powstrzymanie skurczy, ale nic to nie dało, więc jej dali na wywołanie porodu, ale to tez nic nie dało. Powiedziała, że jej trochę wody odeszły i już jest ok. Mały waży 2600 i jak wytrzyma jeszcze ze dwa tygodnie to będzie już bezpiecznie. Teraz jej robią KTG. Pozdrawia Was wszystkie i ściska.

Chyba nic nie przekręciłam :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry