reklama

Maj 2011

reklama
Kamcia będziesz miała co sprzątać ;-)

My tak czy siak zmieniamy sportowe, trzydrzwiowe auto na kombi w maju, nie ma się co wygłupiać, nie zapakujemy się z taką ekipą to małego samochodu.

Tak sobie myślę, miejsce pasażera z przodu jest najbardziej niebezpieczne w całym aucie, nie posadziłabym tam dziecka nigdy. Poza tym do malucha trzeba ciągle po coś sięgać, a to się odkryje, a to zaślini, smoczka zgubi, z tyłu do przodu ciężko a kierowca powinien być skupiony na prowadzeniu, nie na dziecku. Z tak mmaluchem generalnie matka lub ojciec siedzą z tyłu.

Zostały mi ziemniaki z obiadu, właśnie usmażyłam i zajadam a co tam, jeszcze mogę :-p

no wlasnie Jolek z wymiana fotelika nie byloby problemu, ale przecztalam na jednym z tutejszych forum samochodowych ze zaden sie nie zmiesci do tylu :szok::-D (tylko te dla starszakow, nie zapinane tylem)no i wlasnie jedyna mozliwosc to wylaczenie poduszki z przodu. a ze samochod jest maly to nie bede miala problemu z wychyleniem sie do przodu i opieka nad malym w czasie podrozy :-D chociaz trzeba by cos zrobic zeby tego uniknac bo wlasnie tez nie podoba mi sie jazda dziecka z przodu.

wogle to dzien dobry:-) wogle sie dzis nie wyspalam, tak sie objadlam na noc owocami ze myslalam ze padne:zawstydzona/y:

a właśnie przypomnmiało mi się,.. hope masz fuuuj avatar:-p:-D

a sprzątania to ja już nie mam.. wszystko wczoraj wysprzątaliśmy i jest święty spokój...:tak:
ale co wchodze do salonu i patrże na wykładzinę to się ciesze jak dziecko haha:-D

wiecie co.. zaczęłam już 36tc a wg usg 38 :szok::-D

Dzień dobry, dzień dobry :-)

Ja dziś wyspana nawet, ale słońce od rana też poprawia humor. Tylko zimno jeszcze. Ale ma być 12 stopni.

Ja jeszcze nie mam fotelika, ale jutro powinien przyjechać wózek :-) Się doczekać nie mogę :-) Jak będziemy kupować fotelik to chyba będziemy wynosić ze sklepu i próbować wsadzić bo będzie lipa jak kupimy a tu się okaże, że nie pasuje. Ale do golfa to chyba się zmieści.

a ja kurde nie moge prania porobić dla małej bo nie ma tego proszku nco chciałabym kupić.. musze poczekać bo raz w tyg przyjeżdzą babka z proszkami i się rozstawia koło warzywniaka i ona ma taki proszek..
no i brakuja mi komody tylko żeby gdzieś te ciuszki upchac....

wymienię łóżeczko Vi i będzie miejsce w sypialence na wszystko:tak:

Ja proszki kupiłam, ale jeszcze nie robię prania, bo M wymyślił, że chce zrobić generalne sprzątanie na następny weekend i dopiero po tym mi pozwolił :-) Ja się już nasprzątałam po malowaniu, więc teraz niech on się pomęczy jak chce a ja mu będę pokazywać paluszkiem gdzie jeszcze ;-)

no u nas tez takie generalne sprzatanie bedzie potrzebne, pranie to juz mi ostatnia partia zostala do zrobienia. Z zakupow to tylko lozeczko i jestesmy gotowi :-) przynajmniej tak mi sie wydaje.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry