reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2011

reklama
uuuuuuuuuuu Kamcia to naprawdę nieciekawie brzmi... może to ogólnie takie złe samopoczucie wiesz stres, przeprowadzka, zmęczenie... trzymaj się kochana i jeszcze się nie syp bo mówiłaś ze jeszcze jednego dzieciaczka palnujecie a tu jak taka rozsypana;-) a jak czuje się mąż?

wszystkim chorym i obolałaym dużo zdrowka życzę:-)

u nas ok, Tymek już ponad godzinę śpi w wózku na tarasie, faszerowana cukinia na obiadek czeka na wstawienie do piekarnika, a ja mam 5 min dla siebie:-) co do krzesełek do karmienia to Tymek jakiś czas temu dostał tak owe w prezencie od dziadków i jestem super zadowolona:-)

te z myslę że to ze stresu więc pewnie minie.. a na oczy zapisałam się do okulisty więc zobaczę czy to zmęczenie czy wada wzroku :-p

a mąż nie ciekawie.. wczoraj nie mógł spać i wył z bólu :-(
dostał te inne tabletki.. i co.. oczywiście są słabsze od poprzednich ale i skutki uboczne mniejsze:baffled:
to teraz albo brać tabletki które mało pomagają a czuć się lepiej (poza nogą) albo brać takie silne że się nie wie co się dzieje:eek::crazy:
do du ze wszystkim....

już się nie mogę doczekać aż wróci z pracy i przetestuję nową dostawkę do wózka :-)

Przepraszam za nieobecność. Co się tutaj dzieje>???

Majeczka buziak dla kochanej Poluni:** z okazji 4 miesiąca
Joluś nam przyszła paczka z Hippa:) daj znać jak tam u lekarza?
Persefona jak tam nózka??? troszkę lepiej??
Kamcia kochana trzymaj się tam! :* silna Babka z Ciebie:)

Jaś ostatni maruda i na nic za bardzo nie mam czasu, P wyjechał. Młody wogole nie chce w wózku jezdzic wsciaka się... wiekszośc spaceru to walka. Musze coś jeść zrobic. Ostatnio strasznie mnie jajniki bolą..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kamcia jak Ty się sypiesz ze starości to ja już w moim wieku chyba nie żyję :p

A mi się dzisiaj nie chce iść na spacer :( Niby pogody coś jest ale już czuć że to wstrętna jesień :( Chce mi się czegoś ciepłego do picia, więc już organizm się przestawia na zimowy tryb brrrr!

Mati po tym jak wczoraj go Paula wybudziła to zasnął na dobre dopiero o 24. I dzisiaj spał do 12 z przerwą na karmienie o 8. Śpioch jeden. Po starych :D

Witam

Kamcia to chyba rzeczywiście starość:-), a tak na poważnie to najlepiej idz sie przebadaj,
A tak oglnie to tez nie nadanrzam za wami,takie jesteście gaduły, ale staram sie byc na bierząco i cos tam zawsze poczytam choc nie ukrywam ze czasu mam bardzo mało, dziś wraca mój A:-) więc bedzie go jeszcze mniej :-), ha ha ha wraca czwarte dziecko:-)
Marzenko ale ci synus pospał:-) super

hehe marzena rozwalił mnie Twój komentarz:-p aż oplułam kompa :rofl2::-D:-D:-D

tyle mam na gowie z ta rzeprawadzką to pewnie od tego te wszystkie bóle faktycznie :tak:
już się nie mogę doczekać aż zamieszkam w nowym domku...

Ostatnia edycja:
Kamcia już niedługo będziesz w nowym domku i dostaniesz nowej energii:)))

Marzenka mój młody o 6 wstaje, po Mamusi:) Tylko ja przed urodzeniem Jasia tak wstawałam a teraz chętnie bym dłużej pospała:p
też ciągle myśle o Bubbles, mam nadzieje,że Filipek lepiej się czuje.

reklama
Siemka

Hope- nie nic się takiego nie dzieje chodziło mi o takie normalne problemy życia codziennego , stwierdzam po prostu że wszystko jest super i trzeba się cieszyć z tego co się ma bo bo największym problemem jest szpital i choroba dzieci :-(
Persefona- kotek ten Twój komentarz z dentystą to chyba nie o mnie Ci chodziło bo ja nie pisałam żadnej historii :-D
Kamcia- nie stresuj się kochana i zdrówka :tak: cwaniara jestem a za jakieś 3-4 miesiące czeka mnie to samo ciekawe jak ja będę śpiewać ;-) ale doczekać się przeprowadzki już nie mogę :-)

Ja tylko przeziębiona , oskrzela i płuca czyste całe szczęście.

Do góry