reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2011

reklama
Joluś- ano czas nie miłosiernie zapitala :-D a zmierzę się zmierzę :-) ale spoko i tak się nie poddam nawet jak będzie mało a wiem że może być bo nie zawsze udało mi się po ćwiczyć ...

Oj na pewno coś ubyło.Powiem Ci,że ja pierwszy raz się mierzyłam tydzień temu i dziś jak pomierzyłam to mam po centymetrze mniej w biodrach, pod biustem, a w pasie 1,5cm i to tylko po tygodniu:)

Futrzaczku dziękuję słoneczko:*

Teraz to ja uciekam do spania. Poprasowałam sobie serwetki świąteczne na jutro i jak będę porządki robić to pozmieniam:) Pora klimat robić:)

Dobrej nocki i spokojnego weekendu kochane:*

Joluś- trzeba trzeba :tak: My kupiliśmy jak na razie poinsecję i cyprysika ze stroikiem świątecznym , ale największego klimatu doda choineczka :)))) Dobranoc :*

Edit- mykam do łóżeczka :* słodkich snów :*

Ostatnia edycja:
No właśnie miałam pytać, czy stawiacie choinki jak co roku? Ja mam stracha z Majką. Wczoraj obskubała pączki storczyka, a to już drugi w tym miesiącu na jej koncie...

Matusia
- no wlasnie... z temperamentem Polki to ja w tym roku niestety stawiam chionke sztuczna, i stawiam ja wyzej ;-) zdecydownaie wyzej.. choc i to nie stanowi przeszkody..

Witam sie,
przepraszam, ze nie nadrabiam, ale czuje sie tak slabo... buuuu....
musze sie wziac zaraz za odkurzanie bo koty lataja ! < i tu do Mlodej i pieknej - o tak, malz w domu - roboty wiecej, a na pewno sprzatania, kurzy sie z tych chlopow czy co? > ...

Moj m na pogrzeb kolegi pojechal, chlopak upadl, uderzyl sie w glowe, przelezal tak 2 dni zanim go znalazl wspolnik
.. i po nim :(((

U nas +3 odwilz, ale ohyda bleeeeeeeee
wiosny wiosny wiosny lata lata!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry