reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2011

Kurcze Madzik, ale Ci zazdraszczam wolnego tyle czasu:-), ja tylko wigilię biorę, ale u mnie podobnie jak u Ciebie full roboty, chyba pod koniec roku wszędzie tak jest.
Futrzaczku Filipek wygląda super:)
Jolek cieszę się, że Iguś lepiej:-)

U mnie wszystko ok, nuda.

reklama
Witajcie.
U nas na razie 0 st. Podobno maja przyjść jakieś opady. To czekam,bo uwielbiam jak jest biało na świeta. Przyznam się,
że w tym roku jakoś nie czuję klimatu świąt przez te egzaminy na prawko. Niestety mam za sobą dwa nieudane podejścia. Ale nie poddaję się. W końcu uda mi się zdać. Tak propo - u nas jest najniższa zdawalność w wielkopolsce ;) Teraz musze pomyśleć o jedzonku światecznym,bo prezenty poszykowane prawie do końca.
Poza tym młodemu idą na raz wszystkie trojki, a Gabi - szóstki :) Także mam ciekawie :confused2:
Co do choinki - to boję się pomyśleć jak młody będzie nią zainteresowany. Na szczęście my mamy zapas plastikowych bombek, bo obawialiśmy się o to jak Gabi była mała.Ale ona była raczej grzeczna i nie interesowały ją za bardzo.ZA TO MŁODY......On na pewno nie odpuści takiej okazji :cool2::-p:tak::zawstydzona/y:

karolka gratuluję wymarzonej pracy i trochę zazdroszczę,bo też ciągle jestem na etapie poszukiwań :/
jolek współczuję problemów zdrowotnych Igusia.Pamiętam jak w tamtym roku w same święta mały miał trzydniówkę...Aha jak Remik miał gorączkę to lekarz kazał mi zbijać na przemian - Paracetamolem i Ibufenem
styna oby tym razem koleżance ciąża szczęśliwie dobiegła do końca &&&
Futrzaczku ja byłam z młodym u fryzjera w tamtym tygodniu.Też fryzurka piękna,ale cali byliśmy we włosach,bo nie kazał się przykryć tą płachtą :p
madzik życze ci mniejszego urwania głowy w pracy i nie przejmuj się.Podobno im więcej człowiek ma na głowie,tym bardziej jest zorganizowany :)
Kamcia mój M już 4 dni kartki wypisane (ze znaczkami!) wozi w aucie i nie ma czasu wysłać...Gabi też ostatni tydzien w szkole uczę jej kolędy "Pójdźmy wszyscy do stajenki" bo jutro mają swój pierwszy występ :)
jaipur ja do niedawna nie rozumiałam co to migreny...Teraz niestety czesto cierpię na bóle głowy :/
lepi, Matusia u nas też co roku żywa choinka. Będziemy ubierać w sobotę. I oczywiście od dołu same plastiki :p
basiek z tymi książkami fajny pomysł.Ja uwielbiam czytać,tylko ostatnio czasu brakuje :/

Co do diet - ja przez nerwy przed egzaminem schudłam 2kg :shocked2::eek:

Basiek, ja za to w wigilię pracuję do 15.15:dry:
Persefona, egzaminem na prawo jazdy się nie przejmuj:) U nas mówią, że po trzecim oblanym egzaminie można dopiero zacząć mieć nadzieję:) I tak masz fart, że takie krótkie terminy oczekiwania są:tak: Powodzenia &&&

Witajcie kobietki,
styna - &&&&& za ciążę koleżanki
persefona - powodzenia na kolenym egzaminie, ja zdałam za 3 razem, za 1 po prostu nie umiałam jeździć, za 2 trafiłam na największego szajbusa, jakiego w życiu widziałam - masakra (najgorszy egzamin w życiu) i za 3 normalny człowiek - normalny egz., no i czekałam ponad miesiąc na kolejne egz. Spokojnie, będzie dobrze.
madzik - widzę, że nie tylko ja w Wigilię będę siedziec w robocie :/

Dzisiaj muszę wyskoczyć do miasta po papier do pakowania i jakieś nietłukące się ozdoby, ale już widzę ten dziki tłum na ulicach...
jutro mamy zamiar kupić choineczkę, a w pt M kupi i obrobi karpiki. Mi się nic nie chce, masakra, mam gotowe ciasto na pierniki od mamy i wieczorem jak Zochna śpi, już mi się nawet piec nie chce:sorry2:
a nie chcę tego jeszcze robic z nią, bo boję się, że się poparzy o nasz piekarnik, jeszcze czas na wspólne wypieki.

a okien pomytych nie mam, bo w tygodniu po ciemku tego nie bedę robić, bo efekt byłby mizerny, miałam szczere zamiary w minioną sobotę,, ale cały dzień lało:-p

Hejka. U nas już dużo lepiej bo gorączki nie ma jedynie coś dziś młody zaczyna coś pokasływać:(

Persefona nie stresuj się za którymś podejściem na pewno się uda:) A kiedy następny egzamin jeszcze w tym roku??

Madzik super że urlopik Ci się szykuje:) Współczuję pracy do 15 w Wigilię. Ja kilka razy pracowałam do 16tej a potem jeszcze jechałam do domu do rodziców. Na 19stą jak docierałam to dobrze było.

Futrzaczku lecę zobaczyć jak mój słodziak po fryzjerze wygląda.

Basiekk u ciebie nuda, Marti nic wesołego nie zrobiła?:)

Karolka na pewno się ucieszą z Waszego ciepełka :)

Lepi widzę szał świąteczny to Ciebie czeka w najbliższe dni

Witam
Moja kolezanka z moja rada jeszcze swieta przepracuje a pozniej poradzi jej przy symulowac i siedziec w domu. Tu nie ma L4 na ciaze ale jak bedzie mowic lekarzowi ze caly czas wymiotuje to do 12 tygodnia jakos dokula.
Lepi ja pierniczki dzisiaj z Nadia chce piec.

Joluś taaaa nie zrobiła :dry:pomalowała mi kredkami całą ścianę <przed świętami!!!> a wyszłam tylko siku:-D, jak wróciłam to delikatnie podniesionym głosem <ale nie krzyczałam, w duchu to śmiałam się nawet bo Młoda taką zatroskaną minę miała> wytłumaczyłam jej, że nie wolno, że ściana teraz be bo Marti ją wymalowała, to spojrzała na mnie z fochem siadła na swoje krzesełko i rozryczała się, nawet jej zdjęcie zrobiłam o proszę: IMG_3879.jpg
chyba se sama karę zadała za wymalowanie ściany:-D. A potem jak tato wrócił z pracy to chodziła i powtarzała , ze Lalunia be:-D i pokazywała swoje dzieło:-D.
p.s. ciesze się, że u Was dzisiaj bez temperatury

Madziku współczuję pracy w wigilię, nienawidzę:no: i w duchu wyklinam interesantów, którzy przychodzą załatwiać jakieś tam sprawy, więc moja szefowa wie, że lepiej w tym dniu Basię wysłać na urlop:-D. Ale na pocieszenie masz wolne po swiętach. :-)

jolek chciałabym żeby jeszcze odbył się w tym roku,ale pewnie są na to marne szanse. Teraz oblężenie w WORDzie jest,bo boją się nowych zasad. Ja na szczęście zdałam testy na starych zasadach,więc teraz tylko praktyczny zostaje. Ale wołałabym jak najwczesniej,żeby mieć z głowy i nie stresować się już :)
basiekk mnie również Marti rozwaliła :D :D :D Ach....i ten loczek - przypomina mi moją Gabi :)

Jak ktos lubi grochóweczkę albo placuszki z jablkami, to zapraszam :) Własnie zrobiłam :)

reklama
Persefona grochówka za mną chodzi od dłuższego czasu.Daj adres już biegnę :tak:
To jeszcze się nie zapisywałaś na egzamin??

Basiekk Lalunia po ciociusi ma zdolności w malowaniu ścian, ja też jak mała byłam to malowałam:) Jak rodzice pomalowali pokój i powiedzieli że nie wolno to Jolusia grzczna była i nie malowała(tak myśleli rodzice) do czasu aż mama zasłony do prania ściągała...ale tam niespodzianka była :-D:-D:-D:-D

Do góry