• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

carmella super wieści!!!!!!!:-):-):-)

ja dziś też wizyta a miałam taką nadzieję że już do niej nie dotrwam 2w1 a tu dupa.... humor mimo pięknej pogody coś kiepski bo czuję że mały zechce wyjść 1 maja:-( zmykam i nie smuce już..
&&&&&&&&&&& dla potrzebujących i wszystkim miłego dzionka życzę

reklama
Olisiaa - ja na zgagę też polecam Rennie - jak kończę ssać tabletkę zgaga znika, także działanie praktycznie natychmiastowe. A i cena jest przystępna (to też ważne, bo zdarza mi się dużo tego zjadać:baffled:).

Czarnula - to zazdroszczę, naprawdę... na mnie migdały działały w 20 tygodniu... im dalej tym mniej rzeczy pomagało, a teraz tylko Rennie - inne tabletki nie działają :baffled:

My do PL wybieramy sie 1 lipca jesli dzidzia urodzi sie w terminie. Jesli przed to nawet lepiej bo wczesniej na pewno uda sie przyleciec. Ale bilety kupujemy jak tylko maluch sie urodzi, juz bysmy mieli gdybysmy znali plec. ;-)
Zanetko kalosze, itp do mnie nie przemawiaja, do Patryka tez bo on juz marzy zeby poleciec do babci, kapac sie w basenie i ogolnym ciepelku :( Za duzo mamy deszczowej pogody, na kalosze i spacer w deszczu mnie nie namowisz;)

anik wspolczuje problemow z zoladkiem :( ale dobrze miec tatusia i mamusie kolo siebie...czlowiek nie siedzi sam jak ten osiol.

Carmella bosko!!!

U mnie na zgage tez tylko Rennie.

azula wywoluj, wywoluj, ja juz dzis po przysiadach, zaraz zrobie druga ture, a co! ;-)

Ostatnia edycja:
my w tym roku nie wybieramy sie do Polski, za duzo kasy by poszlo i jakos nie mam serca ciagnac 3 miesieczne dziecko autem tyle czasu do Polski a samolotem nie polecimy bo ceny tez beda z kosmosu

reklama
my tylko autem jezdzimy bo P mieszka na wsi i tam nie ma jak sie poruszac zeby sobie gdzies pojechac, zreszta od P do mnie jest z 6 godzin autem wiec nawet nie bylo by jak dojechac a ciagac sie autobusami i pociagami z 2 dzieci to jakos mi sie nie widzi hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry