• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

reklama
Czarnula mm ma 4tyg urlopu, czesto tez latamy na weekendy. Ale zawsze jest tak, ze ja lece sama a on do nas przylatuje na weekend lub dluzej. Ostatnio bylam w lutym na 3tyg, mm byl u nas na weekend. Zazwyczaj to tak wyglada.

Fiore nie musisz sie tlumaczyc, my rozumiemy wszystko. No i jeszcze troche i wszyscy sie zorganizujecie :-)

Aga moja suka tez wychodzic nie chce, a po sterylce jest 2 dni, wiec meczy sie bidna, wychodzi na sile i ucieka do drzwi..
Tez lecisz do PL?

Czarnula no ja z Patrykiem sie nie rozstawalam jeszcze i nie jestem gotowa na to, zreszta on tez na pewno nie, bo z dziadkami ma bosko ale jednak rodzice najwazniejszi i chyba by nie wytrzymal. Zreszta maluch bedzie to nie chce zeby czul sie odtracony.
My latamy do PL 4-5 razy w roku, staram mu sie zapewnic jak najczesciej kontakt z dziadkami i normalnym zyciem;)

Nie w tym roku nie lecimy , moja mam przylatuje 23 maja na 2 tyg,juz sie nie moge doczekac jej przyjazdu:-D

Ja zaraz wybywam, tata zadzwonił, że już jedzie po mnie... Oczywiście, zeby nie było zbyt kolorowo ciśnienie mi podskoczyła - 150/100 więc znów wylądowałam na lekach (po konsultacji tel. z ginem)... przewalone :baffled:

U nas cieplo ale wieje:baffled: W koncu umylam okna,ale tylko w duzym pokoju:tak:nie dam rady wiecej:no:Ostatnia partia ciuszkow Franka sie suszy,jutro prasowanie:tak:Misia sprzata szafki w kuchni:-Da ja odpoczywam,zaeaz trzeba sie za obiad brac tzn miesko juz gotowe zostaly ziemiaki i jeszcze z mala skoczymy do piwnicy po ogorki jakies:tak:
fiore rozumiemy:tak:ja czsami sie zapominam ze w ciazy jestem:-DTrzymam &&&&&&&&& zeby pediatra byl w porządku i za badania Leo:tak:
Carmella super!!!!!!!!!!!!!!!
Za wizytujace dzisiaj &&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:

reklama
I jeszcze Suse ominelyscie :)
.

No wlasnie :baffled: Mamy wiec tak: Suzi, Fiore, Pieszczoszka, Carmella, Agushka, Martaik, Suse, daria 1986, Karolcia 81. Moze juz czas zaczac zapelniac nasza liste rozpakowanych mamus, bo rzeczywiscie mozna sie pogubic ;-) Do kogo sie trzeba usmiechac w tej sprawie - do czarnuli? :-)

Zeby byc z Wami na biezaco trzebaby chyba caly dzien spedzic w necie :szok::-D

Chcialam sie z Wami podzielic anegdotka ze szkoly rodzenia. Otoz polozna oswiecala nas wczoraj jak odroznic wody plodowe po zapachu. Porownala ten zapach do zapachu... spermy :-D:-D:-D Nie wiem, czy ktorejs z Was to pomoze w odroznieniu wod od wszelkich innych wydzielin, mnie w kazdym razie wprowadzilo to porwonanie w oslupienie :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry