Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aga moja suka tez wychodzic nie chce, a po sterylce jest 2 dni, wiec meczy sie bidna, wychodzi na sile i ucieka do drzwi..
Tez lecisz do PL?
Czarnula no ja z Patrykiem sie nie rozstawalam jeszcze i nie jestem gotowa na to, zreszta on tez na pewno nie, bo z dziadkami ma bosko ale jednak rodzice najwazniejszi i chyba by nie wytrzymal. Zreszta maluch bedzie to nie chce zeby czul sie odtracony.
My latamy do PL 4-5 razy w roku, staram mu sie zapewnic jak najczesciej kontakt z dziadkami i normalnym zyciem![]()

W koncu umylam okna,ale tylko w duzym pokoju
nie dam rady wiecej
Ostatnia partia ciuszkow Franka sie suszy,jutro prasowanie
Misia sprzata szafki w kuchni
a ja odpoczywam,zaeaz trzeba sie za obiad brac tzn miesko juz gotowe zostaly ziemiaki i jeszcze z mala skoczymy do piwnicy po ogorki jakies
ja czsami sie zapominam ze w ciazy jestem
Trzymam &&&&&&&&& zeby pediatra byl w porządku i za badania Leo

I jeszcze Suse ominelyscie
.
Mamy wiec tak: Suzi, Fiore, Pieszczoszka, Carmella, Agushka, Martaik, Suse, daria 1986, Karolcia 81. Moze juz czas zaczac zapelniac nasza liste rozpakowanych mamus, bo rzeczywiscie mozna sie pogubic ;-) Do kogo sie trzeba usmiechac w tej sprawie - do czarnuli? :-)

Nie wiem, czy ktorejs z Was to pomoze w odroznieniu wod od wszelkich innych wydzielin, mnie w kazdym razie wprowadzilo to porwonanie w oslupienie