reklama

Maj 2012

reklama
Czarnula mm ma 4tyg urlopu, czesto tez latamy na weekendy. Ale zawsze jest tak, ze ja lece sama a on do nas przylatuje na weekend lub dluzej. Ostatnio bylam w lutym na 3tyg, mm byl u nas na weekend. Zazwyczaj to tak wyglada.

Fiore nie musisz sie tlumaczyc, my rozumiemy wszystko. No i jeszcze troche i wszyscy sie zorganizujecie :-)

Aga moja suka tez wychodzic nie chce, a po sterylce jest 2 dni, wiec meczy sie bidna, wychodzi na sile i ucieka do drzwi..
Tez lecisz do PL?

Czarnula no ja z Patrykiem sie nie rozstawalam jeszcze i nie jestem gotowa na to, zreszta on tez na pewno nie, bo z dziadkami ma bosko ale jednak rodzice najwazniejszi i chyba by nie wytrzymal. Zreszta maluch bedzie to nie chce zeby czul sie odtracony.
My latamy do PL 4-5 razy w roku, staram mu sie zapewnic jak najczesciej kontakt z dziadkami i normalnym zyciem;)

Nie w tym roku nie lecimy , moja mam przylatuje 23 maja na 2 tyg,juz sie nie moge doczekac jej przyjazdu:-D

Ja zaraz wybywam, tata zadzwonił, że już jedzie po mnie... Oczywiście, zeby nie było zbyt kolorowo ciśnienie mi podskoczyła - 150/100 więc znów wylądowałam na lekach (po konsultacji tel. z ginem)... przewalone :baffled:

U nas cieplo ale wieje:baffled: W koncu umylam okna,ale tylko w duzym pokoju:tak:nie dam rady wiecej:no:Ostatnia partia ciuszkow Franka sie suszy,jutro prasowanie:tak:Misia sprzata szafki w kuchni:-Da ja odpoczywam,zaeaz trzeba sie za obiad brac tzn miesko juz gotowe zostaly ziemiaki i jeszcze z mala skoczymy do piwnicy po ogorki jakies:tak:
fiore rozumiemy:tak:ja czsami sie zapominam ze w ciazy jestem:-DTrzymam &&&&&&&&& zeby pediatra byl w porządku i za badania Leo:tak:
Carmella super!!!!!!!!!!!!!!!
Za wizytujace dzisiaj &&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:

reklama
I jeszcze Suse ominelyscie :)
.

No wlasnie :baffled: Mamy wiec tak: Suzi, Fiore, Pieszczoszka, Carmella, Agushka, Martaik, Suse, daria 1986, Karolcia 81. Moze juz czas zaczac zapelniac nasza liste rozpakowanych mamus, bo rzeczywiscie mozna sie pogubic ;-) Do kogo sie trzeba usmiechac w tej sprawie - do czarnuli? :-)

Zeby byc z Wami na biezaco trzebaby chyba caly dzien spedzic w necie :szok::-D

Chcialam sie z Wami podzielic anegdotka ze szkoly rodzenia. Otoz polozna oswiecala nas wczoraj jak odroznic wody plodowe po zapachu. Porownala ten zapach do zapachu... spermy :-D:-D:-D Nie wiem, czy ktorejs z Was to pomoze w odroznieniu wod od wszelkich innych wydzielin, mnie w kazdym razie wprowadzilo to porwonanie w oslupienie :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry