reklama

Maj 2012

no sluchajcie jak nie urodze za tydzien to na panienski jestem zaproszona :-D i mam zamiar się wybrac :tak: pod warunkiem, ze mnie nie przeglosuja, bo albo bedzie u panny mlodej kilka metrow ode mnie albo w klubie w warszawie. klubu to ja juz nie zaryzykuje ale do sasiadki siie chetnie poturlam :tak: troche wrazen mi sie przyda :-D

reklama
jesli urodze w przeciagu najblizszych 24h to wypozyczam swojego psa - NIEODPLATNIE. W pakiecie z mezem. Tak mnie obie cholery zdenerwowaly, ze kto wie, jak to sie skonczy :szok:

Gia - ubaw to Ty bys dopiero miala, jakbys mnie w tej bieliznie zobaczyla :-D Namiot cyrkowy sie chowa :-D

Kugela :O no coś ty... co ci pies zrobił że aż takie kroki podejmujesz :P

Ja muszę jeszcze pogonić mojego Ciacha żeby wanienkę i stelaż wyszorował :P bo kurde o tym zapomnieliśmy :)

Dziewczyny wszystkie kwietniowe już się chyba rozpakowały bo omal na czerwcowe z przyzwyczajenia nie weszłam.Pieszczoszka też myslę o lokalu mam nadzieję ,że kasy na tyle będziemy mieć ,a jak nie to harówa w domu czego nie cierpię.

Mysiochomis - jakie kroki? Tyle dziewczyn lata po schodach, szoruje podloge, myje okna, seksi sie x razy na dobe i nic... Jesli moj pies ma wlasciwosci wywolujace porod to chetnie uzycze tej kudlatej cholery - sama od niej odpoczne a ona juz sie postara, zeby w ciagu doby dostarczyc tyle stresu, zeby nastapilo rozwiazanie :-p A ze maz sie niestety haniebnie w calej historii przysluzyl wiec zalaczam go w pakiecie dla wzmocnienia efektu :baffled:

Kugela - boś mnie kobieto zaintrygowała:) A czy do męża dołączasz instrukcję obsługi czy też można go użyć w dowolnej funkcji wywołującej poród? Bo coś mi tu stręczycielstwem pachnie, a to o ile mi wiadomo jest z jakiegoś powodu więzieniem karane w naszym kraju:)

ooo, nie ma tak dobrze Flaurka :-D Maz wystepuje tylko w funkcji "podrzegacza psa". Z psem tez zadnej zoofilii prosze nie uprawiac, bo pies jest co prawda stanu wolnego ale za to plci zenskiej :-) Ogolnie patent jest bardzo prosty: pies to stwor denerwujacy, maz tez ale w tandemie sa mieszanka piorunujaca :wściekła/y:Instrukcja obslugi w sumie nie jest potrzebna. Wystarczy spuscic psa ze smyczy i kazac mezowi zapobiec nieszczesciu. Juz sie wtedy oboje postaraja zmalowac cos skurczogennego :-p

reklama
Dopiero co do kompa usiadłam, doczytałam Was ale coś weny do pisania nie mam. W ogóle jakiś głupi dzień mam, rano dość długo pospałam a popołudniu znów padłam i spałam 2 godziny, ryczałam bez powodu i jakoś tak do d... Wieczorem namówiłam chłopaków na długi spacer a teraz cierpię, całe krocze boli a skurczy jak nie było tak nie ma:wściekła/y:
Oj nie marudzę już... dobrej nocy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry