reklama

Maj 2012

czesc, melduje sie 2w1 i odmeldowuje...przysnelam na sofie, za pol godz polnoc i niedziela. tej nocy raczej nic sie nie wydarzy. zmykam spac.

reklama
gia - dokladnie ta sama :baffled: Bedac w szpitalu sprawdzilam jej grafik na nastepny tydzien - stara purchawa nie ma co robic i pracuje bez przerwy :baffled: A te mlode i fajne tylko od czasu do czasu (rozumiem je, maja same male dzieci ale kurka, choinka, wolalabym aby bylo odwrotnie :baffled: )

czarnula - tylko zebys nie zaczela rodzic przed zrobieniem tabelki, bo zostaniemy bez ;-)A tak serio: polozna nie moze Cie pomacac paluchem?

kilolek - ja tam czuje gmeranie w kanale co i rusz (paralizujacy bol :baffled: ) a pupe powyzej pepka :happy2:

Mam nadzieje, ze zadne forumowe skurcze nie sa na darmo :-D

Flaurka - dobrze zrobilas z tymi smsami o terminie. Ja nie wiem, co ludzie sobie wyobrazaja, ze podczas porodu lub tuz po chce sie wysylac do wszystkich smsy, gawedzic przez telefon i zdawac relacje "live"? Ja mam oczywiscie to samo ze swoimi znajomymi/krewnymi :wściekła/y:

Mysiochomis - no to jak Twoj sie nie nauczyl gotowac w ciazy to ja to marnie widze :baffled: Moj umial tez tylko jedno danie ale jak mnie trzymaly najpierw mdlosci przez 10 tygodni, potem przedwczesne skurcze i nakaz lezenia to sie nauczyl - pod moje dyktando ale umie calkiem niezle :-) A co do majtek - mnie tez uwieraja te "normalne" wiec sobie kupilam "ciezarowkowe". Jak moja mama je zobaczyla to powiedziala, ze nawet moja babcia nosi dwa razy mniejsze :-D:-D:-D Ale jedno im musze przyznac: sa bezgranicznie wygodne :tak::tak::tak:

Mysio mój jeszcze oprócz schabowych cudny rosół chętnie gotuje.On umie i inne potrawy ale te dwie robi dość chętnie.Flaurka mi tylko już zadaja jedno pytanie :urodziłaś?.Ja się wyspałam chyba przez ten pogód jest deszcz i duchota .Gorzej jeśli w nocy będę mędziła i spać nie mogła.

pieszczoszka wiec jednak w lokalu???

Moja mame dzis kobiet w piekarni zapytala czy urodzilam, na wiesc, ze jesacze nie owa pani stwierdzila ze dzis niz, spadek cisnienia i dzisiaj urodze. Moja mama tak to do siebie wziela ze dzwoni do mnie co 5 minut z pytaniem jak sie czuje. Albo zameldowac - "ide na ogród", "tata idzie na drzemke ale z telefonem" :wściekła/y: wlasnie przed chwila jej oswiadczylam ze jesczez raz zapyta i o narodzinach wnoczki dowie sie z gazety...
a wszystko dlatego ze pani z piekarni miala "wizje"

Pieszczoszka niestety wszędzie kasę zdzierają, a na dzieciach to niezłą się trzepie.

Kugela mam nadzieję, że jednak trafi Ci się jakaś młodsza położna. A z tymi gaciami, to mnie rozbawiałaś :-D.

Co do męskiego gotowania, to nie mam co narzekać, a wręcz mogę tylko chwalić swojego B. Gotuje naprawdę dobrze i nawet to lubi :happy2:. Od zawsze powtarzałam, że będę mieć faceta co potrafi pichcić, a matka z babką gadały żebym się nie zdziwiła.... hehe one się zdziwiły :-D.

Kilolek ja od tygodnia odbieram takie telefony dwa razy dziennie. Rano dzwoni mama a po południu tata. Dzisiaj też dzwonili to się zapytałam czy mnie za wyrodną córkę mają?

catering do domu byl w takiej samej cenie jak przyjecie w lokalu. Wiec doszłam do wniosku,że lepiej będzie w lokalu. Jako miejsce wybraliśmy karczmę góralską :) Lubie takie klimaty. i przyjecie robimy na 13 os.
Ale i tak duzo trzeba wydac...

pieszczoszka - super, że w lokalu, będziesz miała wszystko z głowy:tak:

A ja się wybrałam na godzinny spacer z Lenką. Młodego nakarmiłam, przebrałam i wręczyłam tatusiowi - oczywiście jeszcze nie wyszłam a Maciek już znowu lulał, wróciłyśmy i nadal śpi, więc M. roboty przy synku nie miał, a mnie dobrze zrobiło świeże powietrze. Poza tym trzeba kilometry robić, aby do formy wrócić;-) No i Lence z pewnością miło choć na godzinkę mieć mamę znów tylko dla siebie:-)

reklama
ja tez melduje ze w 2w1 skurczy brak:((
byłam dzis w elblagu i sie zlatałam i zero skurczy no moze ze 2 pomyłam szafki w kuchni i chyba wezme sie za podłogi(na kolanach hehe)

buziaki laski i te co chca niech rodza a te co nie chca niech nie rodza a te co urodzły niech sie ciesza ze nie musza sie meczyc :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry