Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzis w moj termin z OM G bratowa urodzila coreczke
A ja znowu sie meczylam w nocy i nic
Kiedy to sie zacznie bo mam dosc ok 4 nad ranem co 0,5 godzi budzilam sie zeby przewrocic sie na drugi bok
Na dodatek G jest chory,a moja siostra(w razie czego ma zastapic G),jest dzis i jutro w pracy wiec musze czekac do poniedzialku
Nie chce sama rodzic:-

znam ten bol gia, ja sie boje jednej poloznej jak ogniaJest co prawda mila ale ma juz 60tke na karku i ciagle popelnia bledy, myli sie, przekreca, poprawia, ogolnie sprawia wrazenie, ze nie ma pojecia co robi
![]()
no llicze ze nie na darmo tak calkiem ale pewnosci nie mam, bo niestety juz sobie sama nie sprawdzekolejna w 2-packu melduje sie w sobotnie poludnie! Wrocilam wlasnie ze szpitala, bo moja ginka kaze mi teraz codziennie robic KTG (pn-pt u niej w gabinecie a w dni wolne od pracy w szpitalu). Oczywiscie po skurczach ani sladu, tyle to ja wiem i bez szwedania sie po szpitalnych korytarzach ale to wlasnie taka lekarska mentalnosc, ze oni to chca widziec na wydruku a ja i bez maszyny wiem, co i jak, tak sie wycwiczylam w tych przedwczesnych skurczach w II trymestrzeNiniejszym zapisuje sie do klubu "przeterminowanych". Tzn. wg. mojej ginki (na podstawie USG z 12tc) ja juz jestem 6 dni po, wg. mnie od dzisiaj (na podstawie owu). Od przyszlego tygodnia zamierzaja wziac sie za wywolywanie
A ja nie wiem, czy nie za wczesnie... Tyle sie naczytalam, nasluchalam i nadyskutowalam o plusach i minusach wywolywania/przeczekiwania, ze juz zglupialam totalnie
Czarnula, kilolek - a czy te Wasze skurcze sa zupelnie na darmo, czy jednak cos tam Wasm skrocily/otwarly/zmiekczyly?