reklama

Maj 2012

reklama
Dzień dobry ziewczyny, o tak barbarzyńskiej porze ;)

Ja własnie do Łodzi na połówkowe jadę ;) Tylko się martwię bo mój szczeniak (Zbój :D) po szczepieniu dostał biegunki, a ja musze go samego zostawić na kilka godzin :(
Trzymam kciuki.

Witam serdecznie wszystkie przyszłe mamusie..
Na forum zarejestrowałam się dawno, jakoś o nim zapomniałam, dziś mnie coś podkusiło żeby zobaczyć czy jestem tu zarejestrowana a tu pyk jestem..
Jestem mama 4 letniego Kubusia, i obecnie jestem w 20 tygodniu ciąży, termin porodu 21 maja jeszcze nie znamy płci, marzy nam się córcia, 5 stycznia mam USG.. może jak się dzidzia dupcia nie odwróci to się dowiemy co ma między nóżkami.. mam nadzieję że zgodzicie się abym dołączyła do was..
Coś więcej o mnie ... mam 23 lata mieszkam w Lublinie.. obecnie jestem na zwolnieniu ..
Witam nową mamę.

witam witam, :-( ja niestety znowu mam doła, bo z powrotem mam krwawienie, a już ze 3 dni było czyściutko i się cieszyłam, widocznie za wcześnie... widocznie za dużo było siedzenia w te święta, eh dobrze że męża na razie mam w domu, to właśnie czekam na śniadanie...
Do łóżka ,Nospa i leżenie ...
Wiesz ,że masz ograniczenia to pilnuj tego ,przecież dziecko najważniejsze .
Trzymam kciuki by krwawienie ustąpiło.:tak::tak:

wrublik to ja trzymam kciukaski zeby plamienia poszły w świat .. będzie dobrze główka do góry

oto ja :) świątecznie

fajna fotka .
Miło Cię zobaczyć .

witam kolejną majówkę :)

czy którejś jeszcze nie chce się już chodzić do pracy? dziś drugi dzień oderwania od świątecznego lenistwa, siedzę w pracy i czas dłuży mi się jak cholera. do tego jest mi duszno i najchętniej otworzyłabym okno, ale niestety co niektórym osobom w pomieszczeniu chłodno :( .

cześć dziewczyny , Witam wszystkie mamusie:-)
ja jestem tu pierwszy raz i mam termin na 27 maja
witaj

witam kolejną majówkę :)

czy którejś jeszcze nie chce się już chodzić do pracy? dziś drugi dzień oderwania od świątecznego lenistwa, siedzę w pracy i czas dłuży mi się jak cholera. do tego jest mi duszno i najchętniej otworzyłabym okno, ale niestety co niektórym osobom w pomieszczeniu chłodno :( .

Ja nie pracuję prawie od początku i to sama szefowa mnie wygoniła :-D:-D:-D:-D
Jestem dogoterapeutą ,więc skakanie po podłodze , materacach , łażenie na czworakach i użeranie się z dziećmi niepełnosprawnymi razem z ciążą wcale nie idzie w parze.;-):no::-):-)

Dzien dobry

Witam wszystkie nowe mamusie
:tak:
gia ja tez prawie od poczatku nie pracuje
:tak:U mnie w pracy niestety kobiety ciezarne nie moga pracowac:no:
sylwialublin fajny brzuszek:tak:
Ja dzis sobie pospalam do 10:szok: Corcia wstala po 10:szok: Jak ona na nowo od poniedzialku przyzwyczai sie do wstawania o 7:eek: Chyba damy rade:-D Ja jakos bardziej spiaca sie czuje jak wstaje o 10:eek: Ide ogarnac kuchnie a potem chyba sie poloze na chwile:tak:

ja siedzę za biurkiem, 8 godz. przed kompem i w papierkach. na początku ciąży byłam przekonana, ze bez problemu pracuję do końca, dokąd tylko będę mogła, ze w domu się zanudzę.... ale od jakiegoś czasu myślę inaczej ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry