A ja tylko na początku mogłam spać a teraz to jakaś bezsenność mnie dorwała nie dość że chodzę spać póżno to rano wstaję i kilka razy w nocy do łazienki czy któraś też tak ma ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
witajcześć dziewczyny , Witam wszystkie mamusie:-)
ja jestem tu pierwszy raz i mam termin na 27 maja
ja już od 1,5 miesiaca w domu siedzę i to praktycznie w zamknięciu, bo cały czas albo jeden albo drugi syn są chorzy i juz kota dostaję. Nie wytrzymuję nerwowo. Noralnie nachodzi mnie mysl, ze do pracy by poszła :-) hihi ale to dlatego, ze są chorzy, bo w pracy nie dawąłam rady, wykończona byłamwitam kolejną majówkę
czy którejś jeszcze nie chce się już chodzić do pracy? dziś drugi dzień oderwania od świątecznego lenistwa, siedzę w pracy i czas dłuży mi się jak cholera. do tego jest mi duszno i najchętniej otworzyłabym okno, ale niestety co niektórym osobom w pomieszczeniu chłodno.
Witaj na forum.Hej dziewczyny. Od niedawna przeglądam forum i doszłam do wniosku, że czas się zacząć bardziej udzielać. Ja mam termin na 13 maja, choć z ostatniego USG był 7, no ale wszystko się jeszcze może zmienić. Od dwóch tygodni wiem, że będzie dziewczynka. Ja w domu siedzę dopiero od tygodnia i na razie jakoś daję radę. W pracy nie wyrabiałam z kręgosłupem- dźwiganie i użeranie się z niepełnosprawnymi to nie najlepszy pomysł w ciąży;-)

. Zastanawiam się więc nad zwolnieniem, zobaczę może po feriach.