reklama

Maj 2012

Ja wróciłam z połówkowego, rezultaty na lekarskim. I czytam i czytam i nadal nie wiem o co chodzi z łożyskiem, wiem że za grube, na necie mało konkretnych informacji kurcze :wściekła/y:
Daj na luz trochę za wcześnie ,żeby wyrokować .
Takich przerostów łożyska może być 1000 powodów ,od zwykłego przypadku i takiej urody po konflikt serologiczny czy cukrzycę ciężarnych .
Jak dziecko rośnie i się rozwija prawidłowo to jest oki .;-):-):-)
Będzie dobrze ,bo musi być dobrze.
Tak jak u wszystkich naszych majówek.:-D:-D:-D

reklama
Nie panikuje na szczęście :-) Zwyczajnie ciekawa jestem i sie wkurzam że wizyta dopiero 9 stycznia a ja bym chciała cokolwiek więcej wiedzieć. Tego konfliktu się trochę obawiam, bo niby pierwsza ciąża, przeciwciał nie stwierdzono, no ale jednak...

Kurczę, jak miałam energię, to teraz na pysk padam i najchętniej bym spała bez przerwy. I śnieg by sie przydal ;)

Ja wróciłam z połówkowego, rezultaty na lekarskim. I czytam i czytam i nadal nie wiem o co chodzi z łożyskiem, wiem że za grube, na necie mało konkretnych informacji kurcze :wściekła/y:
hej jak to mówi mój ginek - najgorszy doradca to internet... więc chyba dobrze że tej info jest nie wiele...
wiesz zdażają się różne "odchylenia" od tak zwanej normy, ja np. mam macicę dwurożną, gdzie często mówi się że jest trudno zagnieździć się maluszkowi, no i jestem już w 3 ciąży, co prawda z przygodami ale jestem nastawiona że jakoś to będzie, oczywiście ze względu na taką moją urodę dziecko nie obraca się główką w dół na końcu ciąży i rozwiązanie to najpewniej cesarka...
słowem wszystko będzie i u ciebie dobrze!

dziewczyny podziwiam was za pracę z niepełnosprawnymi... ja chyba chodziłabym codziennie zdołowana...

witam Was dziewczynki! ja wczoraj mialam awarie internetu a tak sie rozpisalyscie ze ledwo Was doczytalam :) troche mialam ciezki dzien dzisiaj wiec wiecej napisze jutro a teraz zmykam do lozeczka :)
dobrej nocki!

dziewczyny dopisujcie się do listy majoweczek żeby było wiadomo ile nas jest :) bo polowy chyba nie ma na liście

Dobra to ja się dopisuję :-) termin mam na koniec maja więc może się załapie na Majóweczkę :P
Mam wizytę na drugiego stycznia i jak Larwa się nie będzie zasłaniać to się w końcu dowiem czy ewoluuje ona na chlopka czy dziewuszkę. Już się nie mogę doczekać :-);-)sądzę że będzie to lasencja bo coś za silne kopniaki mi sprzedaje od pięciu tygodni :-p

Pozdrawiam :)

Witam dziewczyny u mnie dzień minął spokojnie, męża mam w domu do nowego roku więc mniej czasu na neta bo cały czas coś załatwiamy itp... Witam nowe majóweczki. Jutro na 16 wizyta u lekarza mam nadzieje że będzie wszystko ok - proszę o kciuki:-) Pozdrawiam i odezwę się jutro po wizycie.:-)

Ja też mam męża w domu jeszcze jutro tylko, ze mój i tak cąły dzięń wpatrzony w swoje 2 laptopy (nie wiem jak je na raz ogarnia) więc nawet nie słyszy, ze coś do niego mówię. Wziął 2 dni urlopu, bo ma zapalenie ucha, gardła i oskrzeli. Lekarz dal antybiotyk ale zwolnienia już nie, bo stwierdzil, ze przy 2 małych dzieci i żonie w ciązy to on lepiej w pracy wypocznie :eek::wściekła/y:

Witaj Mysiochomis

mam pytanko:zawstydzona/y: czy to normalne ,ze na takim etapie ciąży zaczęło mi coś cieknąć z sutków ??? nie dużo no ale jednak ....
pieszczoszka to pierwszy pokarm się pojawia .
Mi też już powoli zaczyna wyciekać ,chociaż z Kubusiem na tym etapie ciąży to już pozalewana chodziłam ,a od 32 tc to normalnie ściagać mogłam tyle pokarmu miałam ;-):-):-)
Ja widzisz wszystko idzie w jak najlepszym kierunku .:tak::-):-)

reklama
Witam!
Swieta swieta i po swietach. Maz musial jechac dzis na 3 dni do pracy, troche wkurzony bo daleko i wlasciwie to co wyda na paliwo i jedzenie to akurat wyjdzie na zero ale przynajmniej wie ze umowe przedluza mu do lipca dobre i to

Czuje sie dobrze, maluch w brzuchu kopie coraz mocniej a ja im blizej porodu tym bardziej sie boje

Pozdrawiam wszystkie i ide nadrabiac co u Was!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry