pieszczoszka1988
Jestem mamusią
oby wyszła jak najszybciej i pobyła sobie w domciu
ciekawe czy bedzie miec chlopca czy dziewczynke?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witajcie, rozmawiałam dziś z Suzi, jest w dużo lepszej formie, wesoła, aż miło było usłyszeć taką zmianęDzidziuś rośnie jak nalezy, jej ciśnienie w normie, istnieje spora szansa że za tydzień lub dwa wróci do domku
Kazała Was gorąco pozdrowić
![]()
ale najważniejsze że z maluszkiem wszystko ok :-):-):-)Jak Kube rodziłam w listopadzie to lekarze kazali wyjśc po 10 dniach a jak juz Michała urodziłam, też w listopadzie to na wypisie ze szpitala miałam napisane w zaleceniach - spacer w 5 dobie. Sąsiadki malo zawału nie dostały jak to zobaczyły :-)Jaki według was powinien minąć czas aby wyjść z dzieckiem na 1 spacerek.?
Powiem wam szczerze,że jak spotkałam taka znajomą jakiś czas temu,byłam przerażona.
po 1. było zimno i to dość bardzo, po 2 . jak zobaczyłam to dziecko wyglądało na przemarznięte strasznie a po 3. spytałam ile jej synuś ma i jak usłyszałam,że 5 dni to mnie to przeraziło!!! może się nie znam i to normalne ...?

to wspaniałe weściWitajcie, rozmawiałam dziś z Suzi, jest w dużo lepszej formie, wesoła, aż miło było usłyszeć taką zmianęDzidziuś rośnie jak nalezy, jej ciśnienie w normie, istnieje spora szansa że za tydzień lub dwa wróci do domku
Kazała Was gorąco pozdrowić
![]()
szok od tej pory zima czy nie zima wychodzimy z nim na dwór efekt taki ,że nie choruje niewie co to antybiotyk ....zreszta potem musiałam z nim zostawać jak byłam sama M w pracy a do sklepu trzeba było wyjść....