reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Pierniczę. Nie będę się wyrzekać własnych poglądów, bo komuś nie pasują. I tyle.

Nanu, jaką tartę z jabłkami? Masz przepis skądś z internetu?

Aaaaaaaaaaaa, Shakira urodziła! <3333

Mysiak poprostu fajnie się to czyta ale przesłanie zrozumiałam, widzę że kaja zakumała:)

noirel a czytałaś jak pojechał z małym do lekarza? zazdrościsz??
co do pozycji na plecach nie wolno bo jest ucisk macicy na kręgosłup i złe krążenie krwi...

nanu szybko cię wywołali! pewnie spuchłaś i wyglądasz jakbyś była w ciąży, co??

cytrynka ty się nie przejmuj, ja też nie mogę patrzeć jak dzieci się karmi ale karmienie to indywidualna sprawa. czytam twojego bloga systematycznie i wiem skąd twoje poglądy! podziwiam za wszystko!

a moje dzieci zeżarły pół chleba na kolację!!!

no właśnie tym w brzuchach...a swoją drogą polecam już od pierwszych dni życia bajki dla dzieci Baby Einstein sąna you tube:-)

my bajki tez czytalismy i czytamy, na poczatku wiadomo kilka zdan, teraz maly ma swoje ulubione ktore zna juz na pamiec a i tak czytac trzeba :)
co do muzyki itp. musze przyznac ze tym razem mam jakos mniej czasu na "edukacje" dziecka w brzuchu... no ale tak to juz jest jak sie ma juz urwisa/y w domu...
za to moja maly edukuje siostre dzis podszedl do brzcuha i zapytal: kiedy sie w koncu wyklujesz?

generalnie co do roznicy zdan - jak w realu tak i tu kazdy ma swoje poglady kazdy je wyrazac moze i dyskusje sa fajne i jak najbardziej pozadane- moim zdaniem- byle nie odbiegaly od "poziomu" i byly kulturalne...

Ostatnia edycja:
nanulinka:) jak szybko wywołana sie pojawiłas... a jakie pysznosci zrobiłas...

a ja zjadłam kawałek ciasta i mam zgage... ot tak... :)

mysiak bo akurat leżąc jak postanowiłam poumierać to równocześnie Was czytać zaczęłam w tel... to i się zgłosiłam:P

Nanu, jaką tartę z jabłkami? Masz przepis skądś z internetu?

Aaaaaaaaaaaa, Shakira urodziła! <3333

Blog Madame Edith: Tarta z jabłkami

taką robiłam tylko znikła gdzieś moja blacha tartowa :szok: i musiałam zrobić w zwykłej prostokątnej - ale i tak pysznie wyszło!
ja sie tez nazarlam jak bak i kontynuuje, choc pomysly mi sie koncza, sledz po kaszubsku teraz:-D

ja dziś jak nienormalna, wróciłam od lekarza i głodna wszamałam banana i grahamkę z szynką, potem kawałek tarty i 16 pierogów!!! Złamałam dziś wszelkie zasady rozsądku, dozwolonego mi żarcia i jakiegokolwiek rozsądku!!! i teraz mam za swoje! Żołąd boli!

nanu szybko cię wywołali! pewnie spuchłaś i wyglądasz jakbyś była w ciąży, co??

dokładnie! jedną mam na brzuchu i chyba drugą na plecach!

Łaaaaaaaaaaa, tarta mistrzowska, ale aż dziwne, że przy takiej ilości mąki aż 200 g masła potrzeba i mimo to nie widać, żeby ciasto się jakoś strasznie kleiło :szok: Musi być przearomatyczna :rolleyes2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry