reklama

Maj 2013 :):)

a ja do szkoły rodzenia chodzę na nfz i jest naprawdę fajnie. Położna przesympatyczna i można się wiele dowiedzieć, na pewno i bez tego bym sobie poradziła ale lubię te cotygodniowe spotkania :)

Wy tak o czosnku więc kanapka z czosnkiem zjedzona :)

reklama
My idziemy bo mężowi zależało....niech ma ;-)
A ja chcę iść ze względów czysto finansowych:zawstydzona/y: po kursie w szkole rodzenia poród rodzinny w moim szpitalu jest gratis:-) a tak to płacić trzeba:sorry2: a i zawsze czegoś ciekawego się dowiem:-)

A szydełkowaniem mama zarażona na całego :-) juz ubranko do chrztu planuje!
Dziewczyny nie znacie może adresu stronki skąd czerpać te szydełkowe inspiracje? zdaje się że chyba sembo kiedyś pisała a ja sierota przegapiłam:sorry2: a na you tubie są fajne ale w większości po obcemu:-D a mama ni w ząb nie kuma;-)

Ostatnia edycja:
a propo zaproszeń ślubnych, my kupiliśmy jakieś 60 sztuk, mimo że zamierzaliśmy wyprawic wesele na 100 osób, no ale okazało się że moje najbliższe kuzynostwo ma "problemy finansowe" i nagle 19 osób odpadlo :-(ryczałam jak głupia po każdej rozmowie w której słyszałam "przepraszam", "zrozum", "mam nadzieje ze sie nie gniewasz", "kocham cię ale...", ''my zawsze 25 urzadzamy Ewie imieniny', a w ogóle szczyt bezczelności osiągnął kuzyn który stwierdził że mu "opłata samochodu przyszła i nie może" :wściekła/y: więc z tym planowaniem ilości osób różnie bywa, co ciekawe z przyjaciół mich i rodziców nikt nie odmówił:-) czasami naprawdę z obcymi lepiej niż z rodziną :blink:

Dobry :)

Dziś ja wyprawiam ucztę z okazji 100dniówki, zapraszam do częstowania :)

Załączniki

• 11112012132209-742931e2f647c4704235b0253cf85151njz.jpg
    11112012132209-742931e2f647c4704235b0253cf85151njz.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 27
  • IMG_1595.jpg
    IMG_1595.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 27
  • IMG_6632.JPG
    IMG_6632.JPG
    41,7 KB · Wyświetleń: 27
a ja do szkoły rodzenia chodzę na nfz i jest naprawdę fajnie. Położna przesympatyczna i można się wiele dowiedzieć, na pewno i bez tego bym sobie poradziła ale lubię te cotygodniowe spotkania :)

Wy tak o czosnku więc kanapka z czosnkiem zjedzona :)

ja z mojej szkoly rodzenia z synkiem tez bylam zadowolona i tez polecam, ale wszystko zalezy od szkoly i prowadzacego, u mnie tez kasa szkole oplaca dla m tez

i dzien dobry tak na poczatek :-)

Ech... znów urwanie dupy od rana. O ósmej z groszami miałam lekarza, przed jedenastą muszę jechać po wpis z wykładu monograficznego, później dopiero o 15-tej mam zajęcia, na których się dowiem, czy zdałam kolokwium, czy nie... O Chrystusie, jak ja uwielbiam ten dziki pęd... :confused2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry