reklama

Maj 2013 :):)

Cześć :happy:

Ja dziś od rana załatwiłam krew i siki.
Jakaś babka po glukozie zemdlała w poczekalni:eek:

W nocy zazwyczaj śpię, ale kilkadziesiąt razy zmieniam pozycję z powodu bólu bioder.
Rano, jak wstaję, to boli mnie cały tyłek i zanim się rozchodzę, to trochę mija:sorry:

reklama
wiecie co no powinni coś z tą glukozą wymyślić! albo kłaść na dzień do szpitala, toż to paranoja żeby tak ciężarówki narażać, ciągle słyszę że któraś ma jazdy albo mdleje, aż się boję tam iść!!!

noirel ja widzę że mamy podobne fazy, ja też jakoś nie mogę spać. jak chce mi się siku to nawet nie wstaję bo wiem że już wtedy to na pewno nie zasnę... a dziś mam parnera do lenistwa- mojego M coś bierze i postanowił wziąć 2 dni wolnego i poleżeć obok... tzn DOŁOŻYŁ SIĘ:)

Kamila z tymi ślubami to tak jest- niemiło to usłyszeć, nam jedyne co z gości wypaliło to przyjaciele i z nimi była zabawa! a ciotki siedziały i wspominały stare dobre dzieje...:)

Citrus siły na dzisiejszy zapiernicz! przynajmniej glukozę masz już za sobą! ja to jak pójdę to jeszcze się dodatkowo będę stresować tym że ciąża zagrożona, mam leżeć a kwitnę w jakiejś poczekalni 2 godziny!!!

Dzień dobry :)
Ale fajnie jest poleniuchować w domu :-D Na śniadanie zrobiłam sobie naleśniki z syropem klonowym i z bananem :-D
Przed chwilą koleżanka dzwoniła, że rano robiła test i wyszły jej 2 kreseczki - wariatka! Cieszyła się jak nie wiem co, ale mam nikomu nie mówić więc ciiiiiiiiiiiiii :-p

Ja do szkoły rodzenia zapisałam nas i idziemy po naszym urlopie. Koszty szkoły rodzenia refunduje miasto, a zajęcia 1 raz w tygodniu to nie jakieś obciążenie czasowe. I szczerze powiem, że już nie mogę się doczekać.

wiiki - gratuluję stówy!!!
noirel - ja zasypiam szybko wieczorem i przesypiam całą noc, tylko budzę się tak jak fiołkowa z powodu bólu bioder...

Citrus - kciuki za kolokwium, mam nadzieję że zdałaś i będziesz miała to z głowy ;)

kartagina - ja glukozę przeszłam bezproblemowo, nie takie to badanie straszne :tak:

dzien dobry kochane, Wikki, juz zajadam kolorowe ciasteczko, do kawy mniam:-)

a ta glukoza to musi byc straszna historia, brrr...ja w ogole nie wiem o co to chodzi, czemu sie to robi i co jest wskazaniem:sorry:

ale przymrozilo dzisiaj, minus 7 na osi normalnie, szyby do skrobania..

ZAPO, nie myslalam, ze kiedys to powiem, ale s maxem jezdzi sie lepiej niz audi:-D
i jest dosc wysoki, wiec nie musze sie nameczyc zeby sie wytarabanic:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry