fiołkowa
Fanka BB :)
Kaja &&&&& na pewno będzie super.
Ja sobie teraz jazdę wkręciłam, że mam cukrzycę.
Ja nie jestem normalna....
Fiołkowa a na kołatanie i dość wysoki puls mój gin mi kazał łykać asparagin potasu i magnezu. I pomaga.
A czemu masz mieć cukrzycę? Źle się czujesz? Poza tym obciążenie glukozą to jedyny sposób na sprawdzenie cukrzycy ciążowej, a robi się je właśnie teraz, więc nawet, jeśli masz, to nic złego się nie dzieje.
A na pewno nie masz

Co do asparginu, to biorę taki, tylko cardio, z różnymi dodatkami. I u mnie to nie jest niestety tylko kołatanie... Ja już mam problemy z sercem od dłuższego czasu. Mam tzw dodatkową drogę przewodzenia do serca, co powoduje te dodatkowe skurcze, które są bardzo męczące. Nawet miałam mieć jakiś zabieg na sercu robiony, ale się nie zdecydowałam...
Poszlam spac a on kladl kafelki nad kuchenka i zlewem,malowal i zaczal montowac meble z sasiadem(heh..jakies szczescie do tych sasiadow mamy czy jak?).Polozyli sie o 1 w nocy a mnie o 3 obudzily lekkie ale coraz bardziej regularne skurcze.O 5 w koncu go budze i mowie:

U mnie to nie jest na tyle poważne, że muszę mieć operację, ale jest dość upierdliwe...