reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Citrus przeogromne gratulacje! a tak się bałaś, a tu wychodzi że masz ty łeb kobieto!!!:)

jest taki film- MACZETA- nie oglądajcie!!!normalnie meksykańska masakra maczetą!! M leży obok i chciałąm z nim miły film obejrzeć, to sobie włączyłam!!!:szok:

słuchajcie nasmarowałam mu plecy czymś co pachnie jak amol, umyłam łapki 2 razy i zaaplikowałam sobie globulki... WIECIE CI CZUłAMprzez 2 godziny!!!!! to dopiero meksyk!:-D

Dziewuszki, daje znac ze zaliczylam kolokwium i ze szczescia wypilam goraca czekolade. Slodka, ze az mdla. Fuj :/

Ja Ci dam,ze Mdla slodka jest i FUJ!
Ale kola gratulujemy.Dobrze,ze masz juz za soba :-)

Bosz...zezarlo kilogram winogron.Zaraz maz na obiad przyjedzie...wspolny obiad,rzecz jasna.Jak ja mu w oczy spojrze?

Zapomnialam o winogronach...chce murzynka z wisniami!Mniam jakie to musi byc dobre!
http://www.kwestiasmaku.com/desery/ciasta/murzynek_z_czekolada_wisniami/przepis.html

Ostatnia edycja:
SUN7 zdrówka dla CIebie i maleństwa, czekamy na wieści

Citrus gratuluję zdanego kolokwium, we wtorek miałam ustny egzamin i prof. pocieszył mnie, że ponoć badania wykazały, iż dzieci, które wspólnie z rodzicami przeżywały ważne wydarzenia np. sesję są bardzo inteligentne :-)

Sun7- trzymam kciuki by wszystko bylo ok, wiem ze to meczace ale jak trzeba to trzeba lezec...

Kamila1988- generalnie inteligencja dzieci zalezy od srodowiska i otoczenia w jakim sie wychowuja, wiec takie egzaminy to poczatek wychowania dzieciakow :)

Mdla- o ja tez bym winogrona zjadla, ale mandarynki musza mnie narazie uszczesliwic :)

nanulika- kazdy grosz sie liczy, fajnie ze dostalas ta kase

Wiecie co ta cukrzyca to w głowie mi siedzi. I pewnie już kalafior z przegrzania produkuje takie teorie...
Czuję się ok, choć zauważyłam, że świat poniżej kolan jest poza moim zasięgiem, a przedmioty- złośliwe same spadają :crazy: jak jestem obok i muszę się schylać...

Mdła niezłe preludium porodu :-D

Cześć dziewczynki :-)

Nie było mnie przeszło 2 tyg bo mam zagrożoną ciąże i mam nakaz bezwzględnego leżenia... Bardzo skróciła się szyjka i jest miękka... Dzisiaj po 2 tyg braniu leków mam kontrolę... będę wiedziała, czy jest konieczny pobyt w szpitalu... :-( Martwię się tym bardzo, ale jestem dobrej myśli...

Trzymam &&&&&& i czekam na wieści!

Mój tata kiedyś zaraz po wyjściu z ambulatorium po pobraniu krwi po 75g glukozy kupił sobie w sklepie obok 30dkg Michałków i wszamał je wszystkie w drodze do domu... moja mama mało pawia nie puściła :-D

Moja znajoma po tym badaniu poszła do cukierni i zjadła 3 pączki. Jak widać można :-D

Ja byłam na ploteczkach i się zrelaksowałam.

reklama
Hej dziewczyny! U nas swieto dzis, wiec wreszcie luzik. Na dodatek przepiekna pogoda, spędziliśmy przedpołudnie w parku.Superowo! Przesylam wszystkim slonko i ciepło:-)

Sun, trzymam kciuki, na pewno bedzie dobrze!:-)

Mdla i Kaja, fajne historie 'okoloporodowe':-)

Nanulika, fajnie z taka premia. U mnie w robocie nic nie dają...:-(

Zapominajka, nie stresuj sie niepotrzebnie, a ze schylaniem, to wiem jak jest. nieraz 'jecze' i stekam jak po dzieciakach zabawki zbieram. Pomysł,ze już prawie 7.miesiąc!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry