reklama

Maj 2013 :):)

reklama
A mnie jakoś dobrze w domu:) i humorek na tym zwolnieniu nawet dopisuje:)))
od jutra po południu mam przez prawie tydzień siostrę z jej chłopakiem u nas więc jeszczse weselej będzie:)

wstawiłam właśnie pieczarkową:)

jutro będzie lasagne:) siostry ulubione danie w moim wykonaniu więc zrobię, a co:)

a z premii też się cieszę choć większość wylądowała już na koncie oszczędnościowym:) ale Matylce jeszcze ze 2 pieluszki i kocyki dokupię:) a co! niech dziecko też coś z tego ma!!!

nanu to teraz na zakupy:) ja wczoraj dostałam wypłatę- mój zasiłek:) ale czekałam na niego od 10-tego!
no to wrócili dzieciuchy z przedszkola, jeszcze poszli na krótki spacerek z tatą:)
dziś zupa ogórkowa ale chodzi za mną ryż z serem albo makaron z czosnkiem...mmmm

coś się ociepla na dworze- wiosna idzie??

Kartagina wrzuć przepisy, bo mnie zaintrygowałaś :tak:

Ja na styczeń już zakupy odpuszczam, tym bardziej, że jeszcze ministrowi 400 zł wpłacić muszę, co by biedny z głodu nie cierpiał :-p

Natalia a jadłaś? spróbuj! jak się tak ser rozpuszcza zmieszany z ciepłym ryże, jakieś zioła do tego... mniam! w poniedziałek:)
a do makaronu to można dać wszystko. a czosneczek do mój faworyt od kilku dni mam jeszcze trochę warzyw na patelni to na pewno nie odpuszczę:)

zapo za wszystko mówi nazwa:) gotujesz ryż i do ciepłego wrzucasz ser i zioła (bazylia, prowansalskie albo inne), czasem lubię wrzucić też jajecznicę i pomieszać:)
a makaron? gotujesz słony, na patelni na oliwę z oliwek albo masełko wrzucam przeciśnięty czosnek, smażę tylko chwilę do tego na koniec sól pieprz, tak samo przyprawy i czerwona papryka-ostra i słodka. i do makaronu:) można pomieszać z warzywami ale to inny smak:)

dania prymityw ale dla mnie pychotka!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry