reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Łahahahhahaa, a ja nóg nie goliłam z MIESIĄC, więc wyobraźcie sobie, co na nich jest :-D
Inna sprawa, że po prostu noszę te cholerne pończchy kompresyjne i gdy golę nogi, to później piekielnie mnie szczypią i wręcz parzą, więc angiolog powiedziała, żebym sobie w ogóle darowała dla własnego komfortu i zdrowia (żeby nie ryzykować zacięcia się na którymkolwiek z żylaków - niestety w ciąży kremy rozpuszczające włoski są zakazane). Waldek mówi to samo i wręcz mi zabrania depilowania nóg. Ja oczywiście czuję się jak małpa, ale tłumaczę sobie, że to nie kwestia mojego "widzimisię", tylko faktycznej konieczności... :sorry:

Citrus ja goliłam na wizytę 27.12!! najgorzej tak trafić do szpitala, tam codziennie jakieś badania i pielęgniarki oceniają zaniedbane mamusie. nie pamiętam jak to było ostatnio jak leżałam ale wtedy to tylko 2 miesiące. teraz leżę generalnie w legginsach ciążowych i jak za długie włosy to mnie ciągnie! nie mam pojęcia jak wytrzymujesz w tych pończochach! ja to mam już lustrzycę więc o bikini mogę pomarzyć! na szczęście porządnie mnie wygolili jak mi szew zakładali:szok:
włosy też myję rzadko bo mi stać nie wolno... o rany jak ja już chce żeby było normalnie!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry