reklama

Maj 2013 :):)

o matko, zaraz bede smazyc racuchy:-D

a juz myslalam, ze sobie posiedze, ASKA, Ty niedobra, slinotoku dostalam:-D

skrobaczki jedne bezlitosne, rekordy bijecie:szok:

ZAPO, jakiemu ministowi? o co chodzi, bo nie kumam:-Dtek jakis czy co?

reklama
Sun7 nie martw się i dbaj o siebie a napewno wszystko będzie dobrze :tak:

Citrus ogromne gratulacje :-) nie ma to jak satysfakcja po zdaniu kolosa w pierwszym terminie :-D

Moje skurcze raz są raz przechodza ale generalnie nie są żadne mocne więc się już nie martwię.
Zapisałam się dziś do szkoły rodzenia przy szpitalu w którym będę rodziła. Na zajęcia będziemy chodzić od 1 lutego.

Ostatnia edycja:
Framama znam to uczucie, gdybym miała w domu pomarańcze to też bym zjadła:sorry: ale tak się przyglądam koszykowi z owocami a tam takie czerwoniutkie i na pewno słodziutkie jabłuszko leży :dry:

oj dziewczynki znów się kulinarnie robi:) ja po takiej ilości ogórkowej na dziś mam dość! albo chociaż do kolacji....:-) chlebek z miodem sobie zjem:)

śniło mi się że mi kolega powiedział że mam masakrycznie długie włosy na nogach... może by tak trzeba było się wziąć za siebie bo gorylem się stanę!!!:) chyba bym nie chciała usłyszeć tego od M!!!

reklama
Kartagina hmmmm właśnie sobie uświadomiłam, że też powinnam się dobrać do moich nóg ...:zawstydzona/y:

NO ja też lubię jabłka ale ostatnio jakoś wolę pomarańcze ... jabłka tak jak powiedziałaś Framama co by regularnie kibelek odwiedzać, nic tak na mnie nie działa:laugh2:

Spać mi się chce ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry