Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sun7 nie martw się i dbaj o siebie a napewno wszystko będzie dobrze
Citrus ogromne gratulacje :-) nie ma to jak satysfakcja po zdaniu kolosa w pierwszym terminie
Moje skurcze raz są raz przechodza ale generalnie nie są żadne mocne więc się już nie martwię.
Zapisałam się dziś do szkoły rodzenia przy szpitalu w którym będę rodziła. Na zajęcia będziemy chodzić od 1 lutego.
Framama znam to uczucie, gdybym miała w domu pomarańcze to też bym zjadła ale tak się przyglądam koszykowi z owocami a tam takie czerwoniutkie i na pewno słodziutkie jabłuszko leży
oj dziewczynki znów się kulinarnie robi ja po takiej ilości ogórkowej na dziś mam dość! albo chociaż do kolacji....:-) chlebek z miodem sobie zjem
śniło mi się że mi kolega powiedział że mam masakrycznie długie włosy na nogach... może by tak trzeba było się wziąć za siebie bo gorylem się stanę!!! chyba bym nie chciała usłyszeć tego od M!!!
Kartagina hmmmm właśnie sobie uświadomiłam, że też powinnam się dobrać do moich nóg ...
NO ja też lubię jabłka ale ostatnio jakoś wolę pomarańcze ... jabłka tak jak powiedziałaś Framama co by regularnie kibelek odwiedzać, nic tak na mnie nie działa