k.a.j.a
mammmmamam
Kaja no widziszA tak się broniłaś.
a jaka satysfakcje ma moj kochany, "mowilem, mowilem"..

a co A na to , ze musi sie "az tak" fizycznie zaangazowac
?Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kaja no widziszA tak się broniłaś.

?
Bo my jak ten Pawel z Gawlem w jednym stali domu-my na gorze a oni na dole.Mamy mieszkania w szeregowce zrobione i pralnie wspolna.A sasiad pewnie nawet i przystojny jak na swoje lata
tylko ze on juz 60+ jest...jesli nie 65+
Ale sa super i wiosna i latem czesto razem imprezujemy w ogrodku
Naprawde kochani ludzie.
Ale musze pomyslec co by na niego wstawic zeby sie przekonac...W 40minut pranie suche-szok!Nawet jakbym miala przeprasowac po wyjeciu to i tak bajer.Jak cos "na juz" potrzeba...

Poszlam spac a on kladl kafelki nad kuchenka i zlewem,malowal i zaczal montowac meble z sasiadem(heh..jakies szczescie do tych sasiadow mamy czy jak?).Polozyli sie o 1 w nocy a mnie o 3 obudzily lekkie ale coraz bardziej regularne skurcze.O 5 w koncu go budze i mowie:
Hahaha...wiec sie przydalo!Tylko mnie Cholera jedna tak wspierala podczas rodzinnego porodu,ze przysypial caly czas 

A szydełkowaniem mama zarażona na całego :-) juz ubranko do chrztu planuje!
Dziewczyny nie znacie może adresu stronki skąd czerpać te szydełkowe inspiracje? zdaje się że chyba sembo kiedyś pisała a ja sierota przegapiłama na you tubie są fajne ale w większości po obcemu
a mama ni w ząb nie kuma;-)
i to nie dlatego żeby mnie coś bolało ot tak po prostu spać nie mogę i u mnie godz 3-4 to norma na zasypianie
tak to juz jest