reklama
ALG
Fanka BB :)
Witam dziś może w odrobinę lepszym humorze 
Fiołkowa ja też mam trochę więcej tej wydzieliny. Moja pani dr powiedziała że w 3 trym to jest całkiem normalne ale trzeba kontrolować. Jeśeli zobaczyłabym grudki w tej wydzielinie to czym predzej przyjść bo pod koniec jest bardzo duze prawdopodobienstwo grzybic i innych infekcji.
Zapo zdrówka !!!
Noelle ja tez ostatnio chyba cos zjadlam bo mialam 2 dni problemy z biegunka. Pamietaj zeby duzo pic bo mozna sie odwodnić.
Aisha moim zdaniem brzuch jest tam gdzie powinien... moja bratowa mowila ze poczula ze brzuch sie opuszcza jak miala w gornej partii brzuca wiecej miejsca i latwiej jej sie oddychalo... Czujesz coś podobnego ??
Aśka &&&&&& za udany przeszczep....
Zaparcia - ja od tego cholernego zelaza dostalam. Polecam wam dziewczyny siemie lniane na ta przypadlosc !!! Ja robie tak ze rano jak wstane do kubeczka wrzucam 2 lyzki stolowe siemia w ziarenkach i zalewam gotujacą wodą. Za godzinke wypijam to i juz
powiem wam ze od tygodnia problemow z 2 brak ...
Palenie - My nie palimy... ja popalalam troche w liceum ale za to moj P. nigdy w zyciu papierosa w ustach nie trzymal (tak sam twierdzi). I powiem Wam, że pierwszy raz pomyslalam ze jestem w ciazy (jeszcze nim zrobilam test) jak kolezana zapalila papierosa na spacerze a mnie zrobilo sie strasznie niedobrze...
Choróbska - Grypska wpółczuję wszystkim.... moj maz od piatku bierze antybiotyk i dzis poszedl juz do pracy...
Malżeństwo - my znamy sie ponad 20 lat
mieszkalismy w jednym bloku, ale mielismy roznych znajomych bo 5 lat roznicy jest miedzy nami... pozniej jak czlowiek dorosl to troche innaczej zaczelo sie ukladac i jak zaczelismy byc ze soba to po 4 mcach byly zareczyny ;-) pozniej jeszcze dlugo mieszkalismy osobno z roznych wzgledow personalno-ekonomicznych az wreszczie zamieszkalismy razem a rok pozniej wzielismy slub
Kościół - fakt hipokryzji jest na tony w kościele ale uwazam że nie można mierzyć każdego księdza i parafii jedną miarą. Ja osobiście nie zgadzam się z całą nauką "ziemskiego" kościoła ale w końcu wierzę w Boga a nie w "batmanów" ;-)
A w ogóle jak to tak można pisać 20 str w 1,5 dnia

Fiołkowa ja też mam trochę więcej tej wydzieliny. Moja pani dr powiedziała że w 3 trym to jest całkiem normalne ale trzeba kontrolować. Jeśeli zobaczyłabym grudki w tej wydzielinie to czym predzej przyjść bo pod koniec jest bardzo duze prawdopodobienstwo grzybic i innych infekcji.
Zapo zdrówka !!!
Noelle ja tez ostatnio chyba cos zjadlam bo mialam 2 dni problemy z biegunka. Pamietaj zeby duzo pic bo mozna sie odwodnić.
Aisha moim zdaniem brzuch jest tam gdzie powinien... moja bratowa mowila ze poczula ze brzuch sie opuszcza jak miala w gornej partii brzuca wiecej miejsca i latwiej jej sie oddychalo... Czujesz coś podobnego ??
Aśka &&&&&& za udany przeszczep....
Zaparcia - ja od tego cholernego zelaza dostalam. Polecam wam dziewczyny siemie lniane na ta przypadlosc !!! Ja robie tak ze rano jak wstane do kubeczka wrzucam 2 lyzki stolowe siemia w ziarenkach i zalewam gotujacą wodą. Za godzinke wypijam to i juz
powiem wam ze od tygodnia problemow z 2 brak ...Palenie - My nie palimy... ja popalalam troche w liceum ale za to moj P. nigdy w zyciu papierosa w ustach nie trzymal (tak sam twierdzi). I powiem Wam, że pierwszy raz pomyslalam ze jestem w ciazy (jeszcze nim zrobilam test) jak kolezana zapalila papierosa na spacerze a mnie zrobilo sie strasznie niedobrze...
Choróbska - Grypska wpółczuję wszystkim.... moj maz od piatku bierze antybiotyk i dzis poszedl juz do pracy...
Malżeństwo - my znamy sie ponad 20 lat
mieszkalismy w jednym bloku, ale mielismy roznych znajomych bo 5 lat roznicy jest miedzy nami... pozniej jak czlowiek dorosl to troche innaczej zaczelo sie ukladac i jak zaczelismy byc ze soba to po 4 mcach byly zareczyny ;-) pozniej jeszcze dlugo mieszkalismy osobno z roznych wzgledow personalno-ekonomicznych az wreszczie zamieszkalismy razem a rok pozniej wzielismy slub
Kościół - fakt hipokryzji jest na tony w kościele ale uwazam że nie można mierzyć każdego księdza i parafii jedną miarą. Ja osobiście nie zgadzam się z całą nauką "ziemskiego" kościoła ale w końcu wierzę w Boga a nie w "batmanów" ;-)
A w ogóle jak to tak można pisać 20 str w 1,5 dnia

Ewelinkaam
no wlasnie ja swoje gazy tez tlumacze tym ze mam zaparcia
ja mam takie ciche ale glosne miewalam jeszcze przed ciaza po seksie jak siadalam albo zmienialam pozycje.
ja mam takie ciche ale glosne miewalam jeszcze przed ciaza po seksie jak siadalam albo zmienialam pozycje.
Juz po!
Auto całe, nikogo nie zabiłam ani nie potracilam.... dałam rade! Ba! Nawet silnik nie zgasl ani razu!
)))) jutro na 12 kolejna-ostatnia programowa jazda. Potem już tylko egzamin wewnętrzny. Tyle że chce dokupić kilka jazd no po tej przerwie to jednak nie ma innej opcji.
No i potem z państwowym egz będę walczyć. .. do skutku!
Aska super ze jesteście w domu!
Auto całe, nikogo nie zabiłam ani nie potracilam.... dałam rade! Ba! Nawet silnik nie zgasl ani razu!
No i potem z państwowym egz będę walczyć. .. do skutku!
Aska super ze jesteście w domu!
Ewelinkaam
Nanu gratuluje udanej jazdy oby tak dalej i bedziesz miala z glowy:-)
no to jestem po wizycie u okulisty i trochę zweryfikował poprzednie badanie, bo się okazało, że mam w jednym oku -4,5 a w drugim - 4,75, będę mieć nowe szkła, a tak poza tym oczy są zdrowe i nie ma żadnych p/wskazań do sn, bardzo się z tego cieszę. czeka mnie jeszcze później wizyta kontrolna, ale to przed porodem.
Noirel ten okulista jest zdania, że nawet przy -8 jeśli nie ma żadnych zwyrodnień na siatkówce, można rodzić naturalnie, a mniejsza wada plus zwyrodnienia to od razu cc;
Aśka to super że jednak udało się wyjść do domu i że przeszczep się przyjął, w końcu jesteście już wszystkie razem
Nanulika kciuki zaciśnięte
Noirel ten okulista jest zdania, że nawet przy -8 jeśli nie ma żadnych zwyrodnień na siatkówce, można rodzić naturalnie, a mniejsza wada plus zwyrodnienia to od razu cc;
Aśka to super że jednak udało się wyjść do domu i że przeszczep się przyjął, w końcu jesteście już wszystkie razem
Nanulika kciuki zaciśnięte
Ja też puszczam bąki pipką
Co do bąków, to u mnie trudny temat, bo co wieczór mam takie wzdęcia, że ledwo się ruszam. Ale w końcu nie mam pęcherzyka żółciowego, przez co moje trawienie jest bardzo kiepskie...
nanu - ja używam tego adaptera od pierwszych miesięcy. Nie wyobrażam sobie jazdy bez pasów
Elsa - cieszę się, że badania wyszły Ci dobre i możesz rodzić po swojemu
Tata kupił mi te tabletki na katar, które polecała Ewelina i mam nadzieję, że mi pomogą, bo łeb mi odpada z bólu przez zatkany nos
Właśnie połknęłam Apap, bo już nie mogłam wytrzymać...
Co do bąków, to u mnie trudny temat, bo co wieczór mam takie wzdęcia, że ledwo się ruszam. Ale w końcu nie mam pęcherzyka żółciowego, przez co moje trawienie jest bardzo kiepskie...nanu - ja używam tego adaptera od pierwszych miesięcy. Nie wyobrażam sobie jazdy bez pasów
Elsa - cieszę się, że badania wyszły Ci dobre i możesz rodzić po swojemu

Tata kupił mi te tabletki na katar, które polecała Ewelina i mam nadzieję, że mi pomogą, bo łeb mi odpada z bólu przez zatkany nos
Właśnie połknęłam Apap, bo już nie mogłam wytrzymać...ALG
Ja mam taki adapter i conajmniej miesiac juz z nim jezdze 

reklama
no ja nie jeżdżę za często autem, czasem z S do sklepu, do babci w odwiedziny. Ale jak ostatnio przyuważył że ten pas nijak nie trzyma się pod brzuchem to dosłownie dał mi kasę w łapę i nakazał pójście do sklepu. Tym bardziej,że wróciłam na kurs i najprawdopodobniej przed porodem czeka nas jeszcze jedna dłuższa podróż - do rodziców na święta.
A potem zostanie na zaś
A potem zostanie na zaś
Podziel się:
ale te "pipkowe" to takie śmieszne uczucie,tylko niestety dosyć głośne