reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

ja na wieczór strasznie gazuje,ale tłumacze to tym że leżę i że wypróżnienia mam kiepskie:baffled: ale te "pipkowe" to takie śmieszne uczucie,tylko niestety dosyć głośne:zawstydzona/y:

reklama
Witam dziś może w odrobinę lepszym humorze :tak:

Fiołkowa ja też mam trochę więcej tej wydzieliny. Moja pani dr powiedziała że w 3 trym to jest całkiem normalne ale trzeba kontrolować. Jeśeli zobaczyłabym grudki w tej wydzielinie to czym predzej przyjść bo pod koniec jest bardzo duze prawdopodobienstwo grzybic i innych infekcji.

Zapo zdrówka !!!

Noelle ja tez ostatnio chyba cos zjadlam bo mialam 2 dni problemy z biegunka. Pamietaj zeby duzo pic bo mozna sie odwodnić.

Aisha moim zdaniem brzuch jest tam gdzie powinien... moja bratowa mowila ze poczula ze brzuch sie opuszcza jak miala w gornej partii brzuca wiecej miejsca i latwiej jej sie oddychalo... Czujesz coś podobnego ??

Aśka &&&&&& za udany przeszczep....

Zaparcia - ja od tego cholernego zelaza dostalam. Polecam wam dziewczyny siemie lniane na ta przypadlosc !!! Ja robie tak ze rano jak wstane do kubeczka wrzucam 2 lyzki stolowe siemia w ziarenkach i zalewam gotujacą wodą. Za godzinke wypijam to i juz :tak: powiem wam ze od tygodnia problemow z 2 brak ...

Palenie - My nie palimy... ja popalalam troche w liceum ale za to moj P. nigdy w zyciu papierosa w ustach nie trzymal (tak sam twierdzi). I powiem Wam, że pierwszy raz pomyslalam ze jestem w ciazy (jeszcze nim zrobilam test) jak kolezana zapalila papierosa na spacerze a mnie zrobilo sie strasznie niedobrze...

Choróbska - Grypska wpółczuję wszystkim.... moj maz od piatku bierze antybiotyk i dzis poszedl juz do pracy...

Malżeństwo - my znamy sie ponad 20 lat :tak: mieszkalismy w jednym bloku, ale mielismy roznych znajomych bo 5 lat roznicy jest miedzy nami... pozniej jak czlowiek dorosl to troche innaczej zaczelo sie ukladac i jak zaczelismy byc ze soba to po 4 mcach byly zareczyny ;-) pozniej jeszcze dlugo mieszkalismy osobno z roznych wzgledow personalno-ekonomicznych az wreszczie zamieszkalismy razem a rok pozniej wzielismy slub :-D

Kościół - fakt hipokryzji jest na tony w kościele ale uwazam że nie można mierzyć każdego księdza i parafii jedną miarą. Ja osobiście nie zgadzam się z całą nauką "ziemskiego" kościoła ale w końcu wierzę w Boga a nie w "batmanów" ;-)

A w ogóle jak to tak można pisać 20 str w 1,5 dnia :szok::szok:

Juz po!
Auto całe, nikogo nie zabiłam ani nie potracilam.... dałam rade! Ba! Nawet silnik nie zgasl ani razu! :))))) jutro na 12 kolejna-ostatnia programowa jazda. Potem już tylko egzamin wewnętrzny. Tyle że chce dokupić kilka jazd no po tej przerwie to jednak nie ma innej opcji.
No i potem z państwowym egz będę walczyć. .. do skutku!

Aska super ze jesteście w domu! ;)

no to jestem po wizycie u okulisty i trochę zweryfikował poprzednie badanie, bo się okazało, że mam w jednym oku -4,5 a w drugim - 4,75, będę mieć nowe szkła, a tak poza tym oczy są zdrowe i nie ma żadnych p/wskazań do sn, bardzo się z tego cieszę. czeka mnie jeszcze później wizyta kontrolna, ale to przed porodem.

Noirel ten okulista jest zdania, że nawet przy -8 jeśli nie ma żadnych zwyrodnień na siatkówce, można rodzić naturalnie, a mniejsza wada plus zwyrodnienia to od razu cc;

Aśka to super że jednak udało się wyjść do domu i że przeszczep się przyjął, w końcu jesteście już wszystkie razem :)

Nanulika kciuki zaciśnięte :)

Ja też puszczam bąki pipką:sorry2: Co do bąków, to u mnie trudny temat, bo co wieczór mam takie wzdęcia, że ledwo się ruszam. Ale w końcu nie mam pęcherzyka żółciowego, przez co moje trawienie jest bardzo kiepskie...

nanu - ja używam tego adaptera od pierwszych miesięcy. Nie wyobrażam sobie jazdy bez pasów

Elsa - cieszę się, że badania wyszły Ci dobre i możesz rodzić po swojemu :tak:

Tata kupił mi te tabletki na katar, które polecała Ewelina i mam nadzieję, że mi pomogą, bo łeb mi odpada z bólu przez zatkany nos:dry: Właśnie połknęłam Apap, bo już nie mogłam wytrzymać...

reklama
no ja nie jeżdżę za często autem, czasem z S do sklepu, do babci w odwiedziny. Ale jak ostatnio przyuważył że ten pas nijak nie trzyma się pod brzuchem to dosłownie dał mi kasę w łapę i nakazał pójście do sklepu. Tym bardziej,że wróciłam na kurs i najprawdopodobniej przed porodem czeka nas jeszcze jedna dłuższa podróż - do rodziców na święta.
A potem zostanie na zaś:)

Do góry