Witam dziś może w odrobinę lepszym humorze
Fiołkowa ja też mam trochę więcej tej wydzieliny. Moja pani dr powiedziała że w 3 trym to jest całkiem normalne ale trzeba kontrolować. Jeśeli zobaczyłabym grudki w tej wydzielinie to czym predzej przyjść bo pod koniec jest bardzo duze prawdopodobienstwo grzybic i innych infekcji.
Zapo zdrówka !!!
Noelle ja tez ostatnio chyba cos zjadlam bo mialam 2 dni problemy z biegunka. Pamietaj zeby duzo pic bo mozna sie odwodnić.
Aisha moim zdaniem brzuch jest tam gdzie powinien... moja bratowa mowila ze poczula ze brzuch sie opuszcza jak miala w gornej partii brzuca wiecej miejsca i latwiej jej sie oddychalo... Czujesz coś podobnego ??
Aśka &&&&&& za udany przeszczep....
Zaparcia - ja od tego cholernego zelaza dostalam. Polecam wam dziewczyny siemie lniane na ta przypadlosc !!! Ja robie tak ze rano jak wstane do kubeczka wrzucam 2 lyzki stolowe siemia w ziarenkach i zalewam gotujacą wodą. Za godzinke wypijam to i juz

powiem wam ze od tygodnia problemow z 2 brak ...
Palenie - My nie palimy... ja popalalam troche w liceum ale za to moj P. nigdy w zyciu papierosa w ustach nie trzymal (tak sam twierdzi). I powiem Wam, że pierwszy raz pomyslalam ze jestem w ciazy (jeszcze nim zrobilam test) jak kolezana zapalila papierosa na spacerze a mnie zrobilo sie strasznie niedobrze...
Choróbska - Grypska wpółczuję wszystkim.... moj maz od piatku bierze antybiotyk i dzis poszedl juz do pracy...
Malżeństwo - my znamy sie ponad 20 lat

mieszkalismy w jednym bloku, ale mielismy roznych znajomych bo 5 lat roznicy jest miedzy nami... pozniej jak czlowiek dorosl to troche innaczej zaczelo sie ukladac i jak zaczelismy byc ze soba to po 4 mcach byly zareczyny ;-) pozniej jeszcze dlugo mieszkalismy osobno z roznych wzgledow personalno-ekonomicznych az wreszczie zamieszkalismy razem a rok pozniej wzielismy slub
Kościół - fakt hipokryzji jest na tony w kościele ale uwazam że nie można mierzyć każdego księdza i parafii jedną miarą. Ja osobiście nie zgadzam się z całą nauką "ziemskiego" kościoła ale w końcu wierzę w Boga a nie w "batmanów" ;-)
A w ogóle jak to tak można pisać 20 str w 1,5 dnia