reklama
kolorowa20
Fanka BB :)
Aśka ciesze się że jesteście już w domu i że przeszczep się przyjął!!
Widzę, że rozmawiacie na temat księży, ślubów i prawka
Ja powiem tylko tyle, że mam podobne zdanie co Kartagina, bo też znam osobiście wielu księży, z niektórymi jestem na "ty" itd. ale nie będę się rozpisywac w tym temacie, bo mogłabym dużo ale wydaje mi się że co miało byc tu powiedziane to zostało już napisane i nie ma sensu powtarzać :-)
A co do prawka to ja z pośród Was jestem "mistrzem" w tej dziedzinie, bo ja zdawałam 2 lata temu, przez pół roku dopiero za 7!!! razem! uwierzcie mi to było najgorsze 6 miesięcy w życiu, schudłam 7 kg przez nerwy.. ehh i nie chce się tu bronić ale oblewałam tylko przez stres, no bo jak wyjaśnić to, że przez pierwsze 3 egzaminy wyjeżdżałam na miasto a za 4 i 5 razem oblałam na łuku?

ja wiem, że nie mam powodu do tego żeby się tym chwalić ale uważam, że nie jestem złym kierowcą, bo za 7 razem dopiero zdałam. Ba! czuję się pewniej, bo umówmy sie szczerze te 30 h lekcji to za mało żeby nauczyć się jeździć....
Widzę, że rozmawiacie na temat księży, ślubów i prawka
A co do prawka to ja z pośród Was jestem "mistrzem" w tej dziedzinie, bo ja zdawałam 2 lata temu, przez pół roku dopiero za 7!!! razem! uwierzcie mi to było najgorsze 6 miesięcy w życiu, schudłam 7 kg przez nerwy.. ehh i nie chce się tu bronić ale oblewałam tylko przez stres, no bo jak wyjaśnić to, że przez pierwsze 3 egzaminy wyjeżdżałam na miasto a za 4 i 5 razem oblałam na łuku?

ja wiem, że nie mam powodu do tego żeby się tym chwalić ale uważam, że nie jestem złym kierowcą, bo za 7 razem dopiero zdałam. Ba! czuję się pewniej, bo umówmy sie szczerze te 30 h lekcji to za mało żeby nauczyć się jeździć....Asiaaaaaaaaaa, bardzo się cieszę, że już jesteście w domu!!! Paula pewnie przeszczęśliwa :-)
Kartagina, a zachęcam, zachęcam do wzięcia udziału ;-)
przeszczęśliwa to i tak mało powiedziane
Asia bardzo się ciesze ,że jesteście już w domu. życzę duzo zdrówka.
ja tam nie wiem który lepszy ślub, wiem za to jedno ,ze szacunku do siebie miłosci nie da "nabyć" przez którykolwiek z nich.
ja prawko zrobiłam jak miałam niespełna 17 lat (brakowało mi 3 miesięcy) za pierwszym razem
ja tam nie wiem który lepszy ślub, wiem za to jedno ,ze szacunku do siebie miłosci nie da "nabyć" przez którykolwiek z nich.
ja prawko zrobiłam jak miałam niespełna 17 lat (brakowało mi 3 miesięcy) za pierwszym razem

Laski nie mam siły na nic.
nawet nie odkurzyłam po całym weekendzie.
czuje jakiś ból w środku w brzuchu ,że nie wygodnie mi się siedzi. jakby coś w środku "mnie uwierało"
no trudno mam nadzieje,że z brudu nie umrzemy.
Nanu królowo szos ! uważaj na siebie za tą kierownicą.
Zapo kiedy się pochwalisz efekatami remontu?
nawet nie odkurzyłam po całym weekendzie.
czuje jakiś ból w środku w brzuchu ,że nie wygodnie mi się siedzi. jakby coś w środku "mnie uwierało"
no trudno mam nadzieje,że z brudu nie umrzemy.
Nanu królowo szos ! uważaj na siebie za tą kierownicą.
Zapo kiedy się pochwalisz efekatami remontu?
Ewelinkaam
Asia jak dobrze ze juz w domku jestescie wszystkie.teraz na pewno bedzie sie szybciej goilo

reklama
Ewelinkaam
noirel tez mam tak niekiedy
nie wiem co to jest takiego czy gazy czy co innego????w kazdym razie wystepuje,a jak juz jestesmy przy gazowaniu jak to jest u was??chodzi mi czy czesciej puszczacie baki czy normalnie????
kurde jaki temat hehehe
nie wiem co to jest takiego czy gazy czy co innego????w kazdym razie wystepuje,a jak juz jestesmy przy gazowaniu jak to jest u was??chodzi mi czy czesciej puszczacie baki czy normalnie????
kurde jaki temat hehehe
Podziel się:
nie wiem czy to tylko takie dziwne wrażenie czy faktycznie odgazowuje się w inny sposób