reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

sembo Ślubom bez miłości TEŻ mówię stanowcze NIE:-)

aśka przecudnie! macie doświadczenie ale i uwaga teraz będzie większa.. powodzenia!!!

citrus konkursik no no, żal by było nie skorzystać:)

reklama
Aśka ciesze się że jesteście już w domu i że przeszczep się przyjął!!
Widzę, że rozmawiacie na temat księży, ślubów i prawka:p Ja powiem tylko tyle, że mam podobne zdanie co Kartagina, bo też znam osobiście wielu księży, z niektórymi jestem na "ty" itd. ale nie będę się rozpisywac w tym temacie, bo mogłabym dużo ale wydaje mi się że co miało byc tu powiedziane to zostało już napisane i nie ma sensu powtarzać :-)
A co do prawka to ja z pośród Was jestem "mistrzem" w tej dziedzinie, bo ja zdawałam 2 lata temu, przez pół roku dopiero za 7!!! razem! uwierzcie mi to było najgorsze 6 miesięcy w życiu, schudłam 7 kg przez nerwy.. ehh i nie chce się tu bronić ale oblewałam tylko przez stres, no bo jak wyjaśnić to, że przez pierwsze 3 egzaminy wyjeżdżałam na miasto a za 4 i 5 razem oblałam na łuku?:-D:-D:-D ja wiem, że nie mam powodu do tego żeby się tym chwalić ale uważam, że nie jestem złym kierowcą, bo za 7 razem dopiero zdałam. Ba! czuję się pewniej, bo umówmy sie szczerze te 30 h lekcji to za mało żeby nauczyć się jeździć....

Asiaaaaaaaaaa, bardzo się cieszę, że już jesteście w domu!!! Paula pewnie przeszczęśliwa :-)

Kartagina, a zachęcam, zachęcam do wzięcia udziału ;-)

Asia bardzo się ciesze ,że jesteście już w domu. życzę duzo zdrówka.

ja tam nie wiem który lepszy ślub, wiem za to jedno ,ze szacunku do siebie miłosci nie da "nabyć" przez którykolwiek z nich.

ja prawko zrobiłam jak miałam niespełna 17 lat (brakowało mi 3 miesięcy) za pierwszym razem :-p

Laski nie mam siły na nic.
nawet nie odkurzyłam po całym weekendzie.
czuje jakiś ból w środku w brzuchu ,że nie wygodnie mi się siedzi. jakby coś w środku "mnie uwierało"

no trudno mam nadzieje,że z brudu nie umrzemy.

Nanu królowo szos ! uważaj na siebie za tą kierownicą.

Zapo kiedy się pochwalisz efekatami remontu?

Asia SUPER!!!

a ja tak znowu z innej beczki,mam wrażenie puszczam bąki "pipką"...:zawstydzona/y:nie wiem czy to tylko takie dziwne wrażenie czy faktycznie odgazowuje się w inny sposób:szok:

reklama
noirel tez mam tak niekiedy:tak:nie wiem co to jest takiego czy gazy czy co innego????w kazdym razie wystepuje,a jak juz jestesmy przy gazowaniu jak to jest u was??chodzi mi czy czesciej puszczacie baki czy normalnie????:szok:kurde jaki temat hehehe

Do góry