Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja też na katar odpalam kropelki olbas, albo olejek eukaliptusa, w takim mini kominku i inhaluje
mój młody dziś tak kicha że mu leci ;/ masakra, i coś koło 37, nie wiem bo wyrywa mi termometr, grrr
a tak jak lejący katar to nasivin
a tak poza tym skończyłam 29 tygodni i zaczęłam 30
Botki mi się rozwaliły :-( i musiałam jakieś sznurowane wyciągnąć. I mam za krótkie ręce, żeby je zawiązać.
Nie dość, że kurzajka, to jeszcze te papcie. Dramat.
Fiołkowa koniecznie wyleż i wylecz to świństwo sama z doświadczenia wiem, że zapalenie ucha to może się ciągnąć i ciągnąć czego oczywiście Tobie nie życzę. Wybierz antybiotyk i nie wychodz z domu dopóki całkiem nie bedziesz zdrowa.
Ale powiem Wam, że normalnie mi świeczki w oczach stanęły, jak mi babka zaczęła czyścić to ucho jakimś czymś, tak głęboko, że...ble...i mam założony opatrunek, wsunięty głęboko do ucha. Dopiero teraz to boli