kamila a musisz na tą konferencję bo po takiej podróży to żebyś nie zaliczyła porodówki w lublinie!!!
co do porodu- ja miałam skurcze w wody mi przebijali bo odejść nie chciały. różnie to bywa, czasem odchodzą i nie ma skurczy jeszcze kilka dni a czasem odwrotnie...
wiolonczela trzymaj się i pij dużo bo w ciąży łatwo się odwodnić! Smacta pomaga i można w ciąży!!!
hehehe wikki śliczna krowa! tylko my na szczęście nosimy cycki nad brzuchami
fiołkowa ciężka noc... dziś masz prawo przysypiać ile wlezie!! współczyję chróbska!!!
citrus niezłe sny!!!ja całą noc pytałam M czemu mnie nie przytula w nocy I TO NIE BYŁ SEN!
ardzesh ja miałam skurcze na plecach! boli jak cholera!
nanu trzymaj się kierownicy!!
chmurka 30 tydzień to już nowy etap! gratulacje! ja za 2 dni!!!!
Elajar co z Twoim suwaczkiem??
co do porodu- ja miałam skurcze w wody mi przebijali bo odejść nie chciały. różnie to bywa, czasem odchodzą i nie ma skurczy jeszcze kilka dni a czasem odwrotnie...
wiolonczela trzymaj się i pij dużo bo w ciąży łatwo się odwodnić! Smacta pomaga i można w ciąży!!!
hehehe wikki śliczna krowa! tylko my na szczęście nosimy cycki nad brzuchami
fiołkowa ciężka noc... dziś masz prawo przysypiać ile wlezie!! współczyję chróbska!!!
citrus niezłe sny!!!ja całą noc pytałam M czemu mnie nie przytula w nocy I TO NIE BYŁ SEN!
ardzesh ja miałam skurcze na plecach! boli jak cholera!
nanu trzymaj się kierownicy!!
chmurka 30 tydzień to już nowy etap! gratulacje! ja za 2 dni!!!!
Elajar co z Twoim suwaczkiem??
) 

To co sie dzieje w moim brzuchu jest wręcz nie do opisania.Najwiekszy spokoj panuje wtedy gdy dopadnie ja czkawka,ktora miewa nawet 4 razy dziennie.Stawiam ,ze juz główka w dól siedzi od paru dni bo po żebrach tak walic mogą tylko nożki.