reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

kamila a musisz na tą konferencję bo po takiej podróży to żebyś nie zaliczyła porodówki w lublinie!!!
co do porodu- ja miałam skurcze w wody mi przebijali bo odejść nie chciały. różnie to bywa, czasem odchodzą i nie ma skurczy jeszcze kilka dni a czasem odwrotnie...

wiolonczela trzymaj się i pij dużo bo w ciąży łatwo się odwodnić! Smacta pomaga i można w ciąży!!!

hehehe wikki śliczna krowa! tylko my na szczęście nosimy cycki nad brzuchami:)

fiołkowa ciężka noc... dziś masz prawo przysypiać ile wlezie!! współczyję chróbska!!!

citrus niezłe sny!!!ja całą noc pytałam M czemu mnie nie przytula w nocy I TO NIE BYŁ SEN!

ardzesh ja miałam skurcze na plecach! boli jak cholera!

nanu trzymaj się kierownicy!!

chmurka 30 tydzień to już nowy etap! gratulacje! ja za 2 dni!!!!

Elajar co z Twoim suwaczkiem??

reklama
fiołkowa - no to się załatwiłaś... szybkiego powrotu do zdrowia życzę (a jaki antybiotyk dostałaś? duomox? ;) ja właśnie dzisiaj zakończyłam terapię leczenia i jutro do pracy :sorry2:)
Kamila - jeśli to nie delegacja, to masz moje błogosławieństwo :) o ile oczywiście będziesz dobrze się czuć...

Jako, że dzisiaj mam ostatni dzień L4 i że jakoś dobrze się czuję (jeszcze trochę kaszlę i jeszcze z nosa wciąż mi schodzi) to wykorzystałam chwilę na sprzątanie mieszkania.. przez dwa tygodnie trochę syfu się zebrało.. ale już poszedł precz. teraz chwila odpoczynku, bo już mi brzuch twardnieje.. i lecę na nimi zakupy i po młodą do przedszkola. a później już biba, bo obiad zrobiony :) a jutro pobudka o 5.45 :-( ale jeszcze 1,5 miesiąca i L4 do rozwiązania.

jesssu, krzyże mnie bolą... :p chyba przegięłam po 2 tygodniach leżenia i nic nierobienia... :)

ardzesh dostałam Amoksiklav.
Miłego powrotu do pracy życzę, ale się nie przepracuj!;-)

kartagina - może uda mi się pospać coś, jak Kubę położę.
I przypomniałaś mi, że ja też miałam skurcze na plecach, po podłączeniu oksytocyny. Cholernie boli! Małż mi masował, trochę pomagało, ale po jakimś czasie to już wcale:no:

Fiołkowa - zapalenie ucha to chyba najgorsze co może być - jak widziałam moją mamę gdy się z tym męczyła, to płakać się chciało. Trzymaj się oby szybko przeszło

dziękuję jeszcze raz, miło jest czytać tyle dobrych słów :happy:

Kamila - u mnie najgorzej było właśnie dziś w nocy. Teraz, po tym czyszczeniu też mocno boli, ale pocieszam się, że może niedługo przejdzie:dry:

zapominajka-ja juz probowalam ze wszystkimi adresami i ciagle pojawia sie, ze albo za duzy plik albo nieprawidlowy. Moze moj P. ogarnie jak wroci z pracy.

udalo sie :)

Ostatnia edycja:
hejo
do lekarza nie poszłam,wogol nigdziegrzecznie w łózeczku z porywem do toalety.
Sluchajcie to moje dziecie od 3 dni tak szaleje,że ja nie wiem kiedy ona sypia:szok: To co sie dzieje w moim brzuchu jest wręcz nie do opisania.Najwiekszy spokoj panuje wtedy gdy dopadnie ja czkawka,ktora miewa nawet 4 razy dziennie.Stawiam ,ze juz główka w dól siedzi od paru dni bo po żebrach tak walic mogą tylko nożki.

fiolkowa zdrowiej nam szybko!!Wspolczuje!!
kartagina co u ciebie kochana??

Ze wszystkimi chorymi łącze sie w bólu,nie dajmy sie!!!

Kurde własnie sobie przypomnialam ,ze do wizyty musze badania zrobic.....

reklama
No to pojezdzilam. Wszyscy cali:)
Kolejne w piątek, wtorek, środę i czwartek. A potem zobaczymy czy kolejne potrzebne czy egzamin wewnętrzny.

Jadę do domu. Tak się nie mogę szydelka doczekać ze na obiad wymyśliłam żurek-szybko i smacznie:)

Zdrówka chorowitki!

Do góry