reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
noom, chociaż ja owoce zawsze wydziobuje, bo wolę same ciasto, ale ta wyjątkowo jej wyszła! no i zjadłam chyba z 6 kawałków (niemałych) i niestety już się kończy..:sorry2:

Zazdroszczę gotujących partnerów. Mój niestety w niektórych pracach domowych wykazuje absolutny brak talentu, a nawet podstawowych umiejętności :sorry2:
aż wam zazdroszczę jak piszecie o gotujących facetach.. mój ledwo odgrzać potrafi- matka żadnego syna gotować nie nauczyła. mój woli kabelki, śrubki i siedzenie w garażu:baffled: ale w sumie to podwójny sukces że tak sobie dobrze radzi w zastanej sytuacji:biggrin2:dziś znów rodzice przyjechali- mama ubranka dla Martusi prasuje:biggrin2:
witajcie w klubie, moj potrafi zamrozona pizze do piekarnika wlozyc :)
mimo spiec zazdroszcze jednak pomocy ze strony twojej mamy, moja oczywiscie tez by pomogla gdyby nie km :(

j-ulka- nie stresuj sie, z fikolkami dziecka roznie bywa i chyba nie do 28 tygodnia, gdyz w 28 moje dziecko lezalo glowa w dol a w piatek 30+1 bylo i jest glowa do gory- wiec fikac potrafia dlugo :)

Co za produkcja:-) nie dam rady Was teraz nadrobić więc tylko daję znak, że żyję;-) Dziecię chore, wysoko gorączkuję więc jutro z samego rańca zasuwamy do lekarza. Czuję, że skończy bidula antybiotykiem:no:

A kiedyś namiętnie oglądałam program "ciąże z zaskoczenia" jak to baby lądowały na IP z niesamowitym bólem brzucha lub nerek i diagnowzowali u nich poród. Program rewelacyjny :) kobiety przechodziły całą ciążę bez wiedzy o niej :-D
W jednym odcinku nawet kobieta miała niestrawności i straszny ból brzucha, usiadła na kibelek, i zamiast kupki do kibelka wpadło dziecko :sorry2:

szkoda, że nie oglądałam tego programu, bo jakoś trudno mi uwierzyć, że kobieta nie czuje że jest w ciąży, a już ten kibelek przebija wszystko:szok: po prostu ściema wg mnie dla zdobycia publiczności, chyba że jestem jakaś nieświadoma pewnych etapów naszej fizjologii:baffled:

Wróciliśmy z działki, fajnie było, słonecznie, ale jeszcze jednak nie ciepło.

Sambo no to pełny podziw dla męża kucharza :-D Mój też pichci, ale to po pierwsze musi go nelecieć i nie aż takie dania jak Twój!

Kitka zdrówka dla niuni.

Witaj juliaa92

Spiąca się robię, ale nie chciałam bym drzemać w ciągu dnia, żeby nie mieć problemów w nocy.

juliaa witaj!podobne terminy mamy:-) kogo w brzuszku nosisz??core czy syna??:-) napisz cos o sobie!!

a.ja dzisiaj tak leniwie ,ze az nieprzyzwoicie:-/
meza wlasnie do pracy poslalam a ja ogarne siebie bo zaxzynam straszyc..

reklama
Do góry