Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zazdroszczę gotujących partnerów. Mój niestety w niektórych pracach domowych wykazuje absolutny brak talentu, a nawet podstawowych umiejętności![]()
witajcie w klubie, moj potrafi zamrozona pizze do piekarnika wlozycaż wam zazdroszczę jak piszecie o gotujących facetach.. mój ledwo odgrzać potrafi- matka żadnego syna gotować nie nauczyła. mój woli kabelki, śrubki i siedzenie w garażuale w sumie to podwójny sukces że tak sobie dobrze radzi w zastanej sytuacji
dziś znów rodzice przyjechali- mama ubranka dla Martusi prasuje
![]()
A kiedyś namiętnie oglądałam program "ciąże z zaskoczenia" jak to baby lądowały na IP z niesamowitym bólem brzucha lub nerek i diagnowzowali u nich poród. Program rewelacyjnykobiety przechodziły całą ciążę bez wiedzy o niej
![]()
W jednym odcinku nawet kobieta miała niestrawności i straszny ból brzucha, usiadła na kibelek, i zamiast kupki do kibelka wpadło dziecko![]()
po prostu ściema wg mnie dla zdobycia publiczności, chyba że jestem jakaś nieświadoma pewnych etapów naszej fizjologii
Mój też pichci, ale to po pierwsze musi go nelecieć i nie aż takie dania jak Twój!