Kinga28
Fanka BB :)
A jak szpital reaguje na takie sytuacje ? tu cie zbadaja zrobia usg itp.Zadzwonilam do POlskiego gina i dopiero wolny termin ma na niedziele :-( Ale umowilam sie, zeby powiedzial mi chociaz co i jak...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A jak szpital reaguje na takie sytuacje ? tu cie zbadaja zrobia usg itp.Zadzwonilam do POlskiego gina i dopiero wolny termin ma na niedziele :-( Ale umowilam sie, zeby powiedzial mi chociaz co i jak...![]()
W szpitalu powinni zbadac i powiedziec ci co jest grane czasami jest od przemeczenia wysilku teraz wypoczywaj sen jak jest mozliwy tez zdziala duzoWiesz niewiem ,ale z opowiadan mojej mamy nic nie rbia dla nich tak jak juz pisalam to naturalna selekcja. Ale tak mysle, ze jak eM wroci z pracy to pojade do szpitala. Podpaske narazie mam czysta, ale narazie leze i nie wychodze z lozka... Ehh... tak sie boje![]()
i nie mozesz sie stresowac bo jak dziewczyny napisaly moze byc to krwiaczek jak miala lori wiec pozytywne mysli nie szkodza;-).Co za paranoja... "Naturalna selekcja" - dla mnie to zajeżdża nazizmem i podejściem "cudownych doktorków" Hitlera. Mamolinka, wszystkiego dobrego, Kochana!
Co za paranoja... "Naturalna selekcja" - dla mnie to zajeżdża nazizmem i podejściem "cudownych doktorków" Hitlera. Mamolinka, wszystkiego dobrego, Kochana!

Zgodze sie z tym lepiej ujac tego nie mozna bylo.
Ja przepraszam wpadam tu rzadko i nie wszystko czytam tylko grubsza ;-) nie nerwuj siewitam dziewczyny
Chyba przestane tutaj pisac powod jest z dzidzia ok ale niestety ale moje posty sa omijane wielkim łukiem i zauwazylam to od pewnego czasu przykre to jest ale prawdziwe moze jedna dziewczyna odpisze na tyle