A jak szpital reaguje na takie sytuacje ? tu cie zbadaja zrobia usg itp.Zadzwonilam do POlskiego gina i dopiero wolny termin ma na niedziele :-( Ale umowilam sie, zeby powiedzial mi chociaz co i jak...![]()
reklama
mamolinka90
Fanka BB :)
Wiesz niewiem ,ale z opowiadan mojej mamy nic nie rbia dla nich tak jak juz pisalam to naturalna selekcja. Ale tak mysle, ze jak eM wroci z pracy to pojade do szpitala. Podpaske narazie mam czysta, ale narazie leze i nie wychodze z lozka... Ehh... tak sie boje 
W szpitalu powinni zbadac i powiedziec ci co jest grane czasami jest od przemeczenia wysilku teraz wypoczywaj sen jak jest mozliwy tez zdziala duzoWiesz niewiem ,ale z opowiadan mojej mamy nic nie rbia dla nich tak jak juz pisalam to naturalna selekcja. Ale tak mysle, ze jak eM wroci z pracy to pojade do szpitala. Podpaske narazie mam czysta, ale narazie leze i nie wychodze z lozka... Ehh... tak sie boje![]()

mamolinka90
Kinia dziekuje staram sie myslec pozytywnie... Narazie leze w lozku bo Zuzia spi, ale jak obudzi sie to raczej dlugo nie poleze, chyba ze zrobie jej sniadanko wlacze bajki i sama soba sie zajmie... I bede jej tylko od czasu do czasu jesc donosila... Obiadu dzisiaj nawet nie robie. Dzwonilam do eM, zeby wrocil z pracy, ale jak na zlosc dzisiaj nawet nie ma takiej szansy, mama moja tez nie przyjedzie bo siostra moja najmlodsza chora, a tez nie chce zeby zarazila mnie lub Zuzie... Ale co ma byc to i tak bedzie
mamolinka90
Co za paranoja... "Naturalna selekcja" - dla mnie to zajeżdża nazizmem i podejściem "cudownych doktorków" Hitlera. Mamolinka, wszystkiego dobrego, Kochana!
Dziekuje Kochanie, a Ty jak sie czujesz ? Plamienia ustaly ?
Co za paranoja... "Naturalna selekcja" - dla mnie to zajeżdża nazizmem i podejściem "cudownych doktorków" Hitlera. Mamolinka, wszystkiego dobrego, Kochana!

citrus
Z rana było odrobinkę brązowego, ale tyci tyci. Nie dam rady dojść dziś do ginekologa, bo leżę i każda próba przybrania pozycji stojącej kończy się mdłościami i zawrotami głowy (przeziębienie mnie dopadło na dodatek do ciążowych rzyganek). Nie czułam się tak chusteczkowo przez... bo ja wiem? Jakieś 6 lat. 

reklama
Ja przepraszam wpadam tu rzadko i nie wszystko czytam tylko grubsza ;-) nie nerwuj siewitam dziewczyny
Chyba przestane tutaj pisac powod jest z dzidzia ok ale niestety ale moje posty sa omijane wielkim łukiem i zauwazylam to od pewnego czasu przykre to jest ale prawdziwe moze jedna dziewczyna odpisze na tyle

Podziel się: