reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Wiesz niewiem ,ale z opowiadan mojej mamy nic nie rbia dla nich tak jak juz pisalam to naturalna selekcja. Ale tak mysle, ze jak eM wroci z pracy to pojade do szpitala. Podpaske narazie mam czysta, ale narazie leze i nie wychodze z lozka... Ehh... tak sie boje :(

Wiesz niewiem ,ale z opowiadan mojej mamy nic nie rbia dla nich tak jak juz pisalam to naturalna selekcja. Ale tak mysle, ze jak eM wroci z pracy to pojade do szpitala. Podpaske narazie mam czysta, ale narazie leze i nie wychodze z lozka... Ehh... tak sie boje :(
W szpitalu powinni zbadac i powiedziec ci co jest grane czasami jest od przemeczenia wysilku teraz wypoczywaj sen jak jest mozliwy tez zdziala duzo:tak: i nie mozesz sie stresowac bo jak dziewczyny napisaly moze byc to krwiaczek jak miala lori wiec pozytywne mysli nie szkodza;-).

Kinia dziekuje staram sie myslec pozytywnie... Narazie leze w lozku bo Zuzia spi, ale jak obudzi sie to raczej dlugo nie poleze, chyba ze zrobie jej sniadanko wlacze bajki i sama soba sie zajmie... I bede jej tylko od czasu do czasu jesc donosila... Obiadu dzisiaj nawet nie robie. Dzwonilam do eM, zeby wrocil z pracy, ale jak na zlosc dzisiaj nawet nie ma takiej szansy, mama moja tez nie przyjedzie bo siostra moja najmlodsza chora, a tez nie chce zeby zarazila mnie lub Zuzie... Ale co ma byc to i tak bedzie

Co za paranoja... "Naturalna selekcja" - dla mnie to zajeżdża nazizmem i podejściem "cudownych doktorków" Hitlera. Mamolinka, wszystkiego dobrego, Kochana!

Z rana było odrobinkę brązowego, ale tyci tyci. Nie dam rady dojść dziś do ginekologa, bo leżę i każda próba przybrania pozycji stojącej kończy się mdłościami i zawrotami głowy (przeziębienie mnie dopadło na dodatek do ciążowych rzyganek). Nie czułam się tak chusteczkowo przez... bo ja wiem? Jakieś 6 lat. :baffled:

witam dziewczyny

Chyba przestane tutaj pisac powod jest z dzidzia ok ale niestety ale moje posty sa omijane wielkim łukiem i zauwazylam to od pewnego czasu przykre to jest ale prawdziwe moze jedna dziewczyna odpisze na tyle

reklama
Do góry