reklama

Maj 2013 :):)

Kartagina a prochy już odstawiłaś?

Eljar podaj dokładne dane dziecioków-bliźnioków do Cytryny to wrzuci w odpowiedni wątek:-)

edit:widzę że Cytrynka na bierząco wszystko pięknie ogarnia,tylko mi się nie wiem czemu nie pogrubił wątek jako nie przeczytany...przepraszam za gapiostwo

reklama
Kasieńka, najbliższy DG jest chyba w Katowicach dopiero, a chciałam moją mamę wysłać, żeby pooglądała :-( Obłędne kolory, obłędne wzory, chłopięce ciuszki przecudowne, a żeby t-shirt kosztował 9,99? Aż mi szczęka opadła na widok cen. Ciekawe tylko jak po praniu się zachowują, bo wyglądają jak odzież z Reserved Kids czy z Zary, tylko trzy razy taniej :rolleyes2: Dla dorosłych też niezłe całkiem...

Noirel, bo ja nie dodaję kolejnych postów, a edytuję wciąż jeden - to jest przyczyna, że się nie pogrubia - notuje jako przeczytany ;-)

cytryna - ja już gdzieś pisałam, że w pepco trzeba trafić. Czasem z pralki wyjmujesz szmatę, a czasem służy długo. Nie wiem, od czego to zależy i nie da się tego poznać, bo czasem rzeczy wyglądające porządnie, z dobrej bawełny zmieniają się w ścierki.
Aha - zauważyłam, że napisałaś, że Kinga urodziła 15.03 a nie 15.04 ;-)

noirel a no odstawiłam!! luteinę kazał mi zupełnie odstawić, nospę brać doraźnie jakby ciężko mi było, magnez 2x, femibion i żuravit biorę sobie ale do końca 37 tyg. to było aż 12 tabletek wszystkiego!!!
a, i dostałam jeszcze 6sztuk macmiroru bo po zdjęciu szwu i pessara można szybko dostać infekcji. już nie patrząc na szybszy poród ale na ryzyko dla dziecka;-)

Ustawiłam wątek rozpakowanych chronologicznie, bo Zapominajka jak się okazuje była po Kindze :-) Napisałabym Zapominajce sms z nowinami, ale może śpi albo co...

Kasia, a Siemianowice to zaraz za Czeladzią będą, dobrze myślę? Nigdy się w tamte okolice nie zapuszczałam jakoś... :sorry:

Nom Siemianowice sa za Czeladzia ;)
Ja wypralam juz te rzeczy z Pepco i nic sie z nimi nie stalo;)
A Ty Cytrynko wygon mame do Bigi do Bedzina to ci lumpkowe rzeczy za grosze pokupuje;)

P.S. Mamy po rowno rozpakowanych dziewczynek i chlopcow;)

Ostatnia edycja:
Kinga zaserwowała nam dzis wielkiego newsa :-) swoją drogą ciekawe jak udało jej sie tak nagle trafic na porodówkę. Po dzisiejszej wizycie u gina próbuje wszystkiego, ku uciesze meza, by skurcze zmieniły się w porodowe i nadal nici :-(ehh pewnie wstrzymali mi poród na dobre i bede czekac do maja:wściekła/y:

reklama
witam dziewczęta,
Kamila w pierwszej ciąży też tak miałam, próbowałam wszystkiego a tu nici.
ja dziś muszę mieszkanie ogarnąć ,bo mamusia przyjeżdza na weekend.
spałam nawet dobrze, choć wiadomo biorda wciąż dokuczają.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry