Spacer po lesie zaliczam do udanych mimo braku grzybów, pięknie słoneczko świeciło, ale jednak jest zimno. Po powrocie wypiłam ciepłe mleko z miodem i masłem bo coś mnie gardło rozbolało.
Alfa ja płaciłam około 34zł, u mnie też już końcówka tych panieński, zostaje mi ewentualnie u sporo młodszej szwagierki i może jeszcze jeden u znajomych. Tak cała nasza paczka już po ślubie, wszyscy mają dzieci poza jedną parą, która rodzi w październiku i właśnie poza nami.
Marciosz pokaż nam sukieneczkeJ Węch mi się też baaardzo wyostrzył, bardzo mi przeszkadza zapach spalin.
Widzę, że dodałaś zdjęcia - piękna, bardzo mi się podoba.
Zapominajka trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze, zresztą jak za wszystkie tutaj zebraneJ Poproszę o zaproszenie do zamkniętego forumJ
Minerva ja się smaruje od tygodnia zwykłą oliwką dla dzieci, a to tym z rossmana nie słyszałam, może jak wykończę to co mam to się skuszę.
Lorelain ja właśnie jestem umówiona do fryzjera w tym tygodniu bo też wyglądam już nie za bardzo. Super pomocny Tatuś, ważne, że jest chętny do pomocy i jeszcze sprawia mu to przyjemność. Moja mama robi przepyszne przetwory, ja nigdy nie kupuje ogórków kiszonych czy korniszonych, papryki i grzybków marynowanych ani żadnych kompotów, wszystko mam od mamy – zdrowe i pyszne. Hahah świetne zdjęcia kociaka!!!
Citrus nie słyszałam, że nie można jeść wątróbki, dobrze wiedzieć.
Wiiki to czekamy do czwartku na zdjęcie sukni.