Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Citrus też uważam, że przyprawy to podstawa. Moje ulubione to świeży rozmaryn, tymianek, bazylia i chili
Lorelain śliczny kiciuś ! Ja też mam na stanie dwa kociaki, jeden biały drugi czarny, biały - samotnik, czarny - przylepa, tak jak Twój kotek moje też urządzają spacery po blatach kuchennych zwłaszcza jak są na diecie
Wiiki u mnie też jedzenie nie jest już tak atrakcyjne jak kiedyś, a do niedawno twierdziłam, że najwspanialszą czynnością jest jedzenie
Nanulinka suknia piękna, zwłaszcza na lato, zwiewna, delikatna... Lekcja jaką wyciągnęłam z oglądania sukien na zdjęciach jest taka, że po pierwsze zupełnie inaczej wyglądają w rzeczywistości, a po drugie inaczej leżą na właściwej osobie niż na chudej i wysokiej modelce. Ja zarzekałam się że nie wybiorę sukienki typu księżniczka, ale po przymierzeniu wielu kupiłam księżniczkę, bo wygląda się w nich bardziej dziewczęco i robią większe wrażenie. Co nie znaczy,że gdybym mogła ubrać dwie to wybrałam jedną ze zwiewnego muślinu i drugą księżniczkę.
To i ja prezentuje swoją![]()
Wiikii to koniecznie nam tu wrzuć, jestem strasznie ciekawa
Lorelain nigdy o nich nie słyszałam. Zaraz sobie doczytam.
Marciosz bardzo ładna sukienka. Kiedy ja założysz?