Hehe
citrus ty to masz jazdy

ja też o 2 się obudziłam ale mała tylko stękała więc jej nie brałam i tak przerwa między karmieniem przedłużona od 00:30 do 6:00

Zapo a myślisz że powinnam konsultować córkę jeszcze gdzieś? ts doktor jest bardszo dobra, wyprowadziła mojego dominika a między innymi dzięki niej mały w ogóle chodzi. z resztą sama widziałam tą różnicę Agi jak mi pokazała...
Co do wagi moja też stoi i z 20kg zostało 12 w porównaniu na czas przed ciążą... Masakra!!!!!
natalia 0,5cm to niewiele. niektórzy mają różnicę 3cm, więc myślę że nam się uda, a przynajmniej zrobię wszystko co mogę by pomóc mojej księżniczce!
Aniaczek na pierwszej wizycie i tak nie usłyszysz nic poza pieluchowaniem. druga jest ważniejsza.
elajar współczuję sytuacji z teściową... ja się bałam że będę tak miała z mamą ale odpuściła i rzadko przyjeżdża. jak jej dałam wózek poprowadzić po miesiącu to była uhahana!
Magart to niezła jesteś! a ja się zgodziłam na domówkę i teraz myślę o kurczakach i ciastach które trzeba będzie przygotować...
a bepanten próbowałyście? mnie pomógł.
jak czytam o waszych brodawkach to sie uspokajam bo już myślałam że to tylko ja miałam strupy i ból.. a tu się okazuje że każda to przechodzi.