evi26
Fanka BB :)
Witam , u nas dziś rano ładnie było a teraz pogoda się popsuła ,miałam w planach zakupy połączone z spacerem a teraz pogody nie ma i nastroju więc pewnie zostanę w domu.
Mała też w nocy nie spała coś ciągle marudziła więc Filipiamamo miałyśmy podobną noc ,ja właśnie zrobiłam sobie drzemkę spała 30 minut z ręcznikiem na głowie
padłam nawet nie wiem kiedy dobrze ,że mała śpi ,muszę zrobić sobie 2 kawę bo czuje się jakby mnie ktoś walną w łeb. Jeszcze do tego wszystkiego wkur... mnie dziś mój m ,bo znów podejmuje decyzje firmowe wbrew mojemu zdaniu (ryzykuje naszymi pieniędzmi ) zobaczymy co z tego będzie .
Wiolonczela - dzięki za rade ,muszę sobie kupić specyfiki na tą dolegliwość .
Prezenty - pewnie kupię przez neta , nie będę miała nawet innej możliwość bo z mała to nie zakupy , ja kupuje tylko mojej rodzinie czyli mama ,siostra ,chrześniak i mojemu m teściowej nie zamierzam ona nigdy mi nic nie dała a wręcz chciała cały czas kasę od nas ,(stara lisica ).
Mała też w nocy nie spała coś ciągle marudziła więc Filipiamamo miałyśmy podobną noc ,ja właśnie zrobiłam sobie drzemkę spała 30 minut z ręcznikiem na głowie
padłam nawet nie wiem kiedy dobrze ,że mała śpi ,muszę zrobić sobie 2 kawę bo czuje się jakby mnie ktoś walną w łeb. Jeszcze do tego wszystkiego wkur... mnie dziś mój m ,bo znów podejmuje decyzje firmowe wbrew mojemu zdaniu (ryzykuje naszymi pieniędzmi ) zobaczymy co z tego będzie .Wiolonczela - dzięki za rade ,muszę sobie kupić specyfiki na tą dolegliwość .
Prezenty - pewnie kupię przez neta , nie będę miała nawet innej możliwość bo z mała to nie zakupy , ja kupuje tylko mojej rodzinie czyli mama ,siostra ,chrześniak i mojemu m teściowej nie zamierzam ona nigdy mi nic nie dała a wręcz chciała cały czas kasę od nas ,(stara lisica ).
Fotelik też przyjechał, ale na razie się nie wypowiadam dopóki nie zainstalujemy. Pewnie nie dziś bo M. robi nadgodziny w pracy, więc wróci późno. W pudle wygląda zacnie. M. obiecałam telefon na imieniny, które były już prawie miesiąc temu, ale jakoś nie miałam czasu wyszukac dobrej oferty.
Moja mama zadowoli się kremem do rąk i rajstopami
To chyba juz był ostatni taki spacer :-(
odlozylam, zasnal po 7. Pobudka po 8. O 10.30 probowalam uspic bez smoczka
ryki przez 40 min z przerwami gdy bawil sie stopami... w koncu dalam smoka. Ide budzic...