reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Cześć dziewczyny , ja już po kawie , śniadaniu i ćwiczeniach ,mała już po pierwszej drzemce ,pogoda ładna więc pewnie pójdziemy na spacer trzeba korzystać bo od jutra zapowiadają deszcz .
Mam takie pytanie czy wam po porodzie wyszły hemoroidy?, bo mi tak ,nie bolą mnie ani nie krwawią i zastanawiam się czy powinnam iść z tym do lekarza .

Camel - życzę zdrówka dla was:)

Ewcia pełnia była.

moja mała przylazła i poprosiła by jej wiadomosci właczyc :)

O kurcze :-) madralinska:-)

UHej mamy...
Wiolonczela..rozwalilas mnie tymi wiadomosciami..az sie slina zachlysnelam ze śmiechu...

Moj mlody ma chyba trzydniowke...w nocy goraczja 39,2, w dzien 38.7 po czopkach 37,5-38, normalnie padam z nog.. Marudzi i marudzi....a ja jak zwykle sama, w nocy doslownie mokry byl, posciel zmienic musialam... Mam nadzieje ze dzisiejsza noc bedzie lepsza..innych objawow choroby brak..

Dzis odebrałam wyniki z posiewu z noska..ma jakiegoś grzybka i jakas bakteryje...
?

Pierwszy raz jest chory? Moj na razie nie chorowal i juz na sama mysl o przeziebieniu mam stresa... trzymajcie sie zdrowo :-)

Moj dzisiaj w nocy pare razy sie budzil i tylko cycek go usypial. Trudno, choc wiem ze ucze go zlych przyzwyczajen. byla juz drzemka i chcialam zeby zasnal bez smoka ale po 20 min sie poddalam. A teraz lezy na brzuchu, pelno zabawek wokol a on nic tylko obserwuje :-) nie chce mu sie ruszyc reka ani noga :-) grunt ze nie musze go zabawiac.
Zastanawiam sie nad kupnem kojca, albo lozeczka turystycznego zeby sie w nim bawil jakbym musiala np.wyjsc do toalety.

Hej dziewczyny.
Mój Fiful śpi już dwa razy w dzień i nie ma problemu z usypianiem. Raz cycka je raz nie, ale przy cycku nie zasypia. Podje i odkładam, a on pada nieprzytomny. Za to już drugą noc się budzi i gaworzy, bawi się, oczka jak pięć złotych i się gapi. No i znowu pobudki o 6. Kiedy on to odsypia.
A ja przez te dwie drzemki na nic nie mam czasu;)

Evi ja po porodzie miałam drobne problemy. Troszkę bolało, troszkę krwi się pojawiało, ale szybko minęło. Teraz już nic mi w tym temacie nie dolega;)

Ja się tak panicznie boję, że Filipowi się jakieś choróbsko przypałęta. Po nocach mi się to śni. A coś ostatnio tak pochrząkuje, jakby coś mu w gardziołku przeszkadzało. Nie wiem czy nie udaje, bo kasłać się już nauczył, żeby zwrócić na siebie uwagę;)

Nie wiem co lepsze...ja hemoroidow nie mialam ale za to rozstępy :D taka to sprawiedliwość :)
Filipia a ile Fiful spi w dzień? Znaczy jak dlugie te drzemki? U mojego ostatnio wszystko stanelo na glowie. Rano spi 30 min. Ledwo zdążę ogarnąć siebie, przygotować cos na drugie sniadanko, pranie rozwieść bo wstawione rano zwykle się kończy koło jego drzemki i wtedy mowie "kawa". Zrobię, siądę i mlody sie budzi. Pozniej mi spi tylko na spacerze. Nie wiem o co tu kam an. Widać że jest taki niedospany. Ledwo rano wstanie juz ziewa. Zawsze drzemka kolo 10. Dziś zasnął mi na rękach juz przed 10, a chcialam go tylko ukoić z płaczu bo włączył ryczando. Ja mu ciiii a on przytulanko i śpię. Cosz mu tam dolega...??
Niesamowite jak takie zmiany zachowania dziecka męczą matkę. Ten stan rzeczy niestety męczy też ją.

Ewcia u mnie było tak. Jak spał po trzy drzemki to pierwsza i druga po 1,5 godziny, a trzecia godzinę. Jak już zaczął mi trzecią przedłużać, to zmieniłam mu spanie na dwie drzemki po 1,5. I było fajnie do dziś bo dziś mi spał raz 2,5 a drugi 1,5. A spać poszedł normalnie o 20 więc nie wiem, jak to będzie z jego nocką i o której zrobi mi pobudkę.

Ja juz od 6 na nogach :dry::dry: choc w nocy tylko 2 pobudki :-D Mlody obudzil sie na jedzenie, w trakcie stwierdzil ze pozbedzie sie nadbagazu i juz nie zasnal do 8.30. Ciekawe jaki bedzie ten dzien... meszcze w ddtvn mowia ze u mnie najzimniej i niskie cisnienie... bosko.

Miesiac do swiat! Czas wymyslec i kupic prezenty...w tym roku chyba wszystko kupie przez internet :confused:

Ewcia rozstępy zdecydowanie lepsze niż hemoroidy, Evi ja mam od dawna , jak masz początkową fazę to jest szansa, ze przy zdrowej diecie, czopkach i masciach się pozbędziesz , wchłoną się i bedzie ok.
U nas rano ładnie było , pięknie, tak wiosennie, ale już się skończyło pewnie deszcz spadnie, co już niestety odczuwam, kawa poszła w ruch.
Za prezenty już tez sie wzięłam , dzieciaczki już mają kupione, a w lidlu kupiłam wczoraj taki zestaw kominek zapachowy chyba z 6 olejkami o aromacie światecznym, bo symboliczne prezenty sobie robimy w tym roku, a rodzina męza oznajmiła już w zeszłym roku, że nie robimy sobie prezentow, więc w tym już nie kupuje w d....to mam, teściom ten zestaw zapachowy , choć też mam opory przez akcje z kaloryferem

reklama
Cześć Mamuśki;)
Ja dziś po nieprzespanej nocy. Fifi ubzdurał sobie, że mam przy łóżeczku siedzieć, żeby raczył spać. O 6 w końcu go M. zabrał z sypialni, ale bardziej leżałam niż dosypiałam do 8. Potem mi dzieć włączył marudzenie i płacze. Tak jakby go coś bolało. Stawiam na zęby choć nie widzę nic na dziąsełkach.
Co z tego, że mam sukcesy w usypianiu i drzemkach, jak potem całymi nocami nie śpimy.

Prezenty, prezenty. Na razie wpadłam na pomysł, żeby wszystkim babom kupić ręczniki, takie ładne zestawy. A chłopom nie mam pomysłu. Dziecko w rodzinie jedno - moje, to nie mam problemu. Najgorzej to kupić coś babie mojego taty i jej synowi. No nie mam koncepcji;) Ale w tym roku internet króluje. Nie mam siły latać po sklepach z wózkiem w te tłumy;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry