reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Ja sobie tak czasem zaglądam i patrzę co tu się dzieje, a tu cisza.

Ja spać w nocy nie mogłam. Weszłam wczoraj wieczorem na forum styczniowe. Nie za bardzo się tam udzielam, bo nie nadążam za nimi, ale lubię poczytać. No i jedna dziewczyna wybrała się na USG, a tam serduszko nie bije. Złapałam doła i zaczęłam wpadać w paranoję, że niby już czułam, że coś się rusza, a ostatnio jakoś nie i, że tu wizyta dopiero za 3 tygodnie, a nie chcę wyjść na rozhisteryzowaną panikarę.

Do tego Fifiś się wiercił strasznie przez te upały. Przymierzam się do przeniesienia go do własnego pokoju, ale czekam na razie na rolety, żeby zaciemnienie zrobić.

Hej mamusie , my ciągle w biegu dlatego bark czasu na pisanie .
Dziś pogoda jakaś dziwna chyba będzie padać ,mała marudna strasznie a mi brakuje już pomysłów na zabawę z nią .Nastrój tez do dup... nic mi się nie chcę jakieś wakacje by się przydały ,ale niestety brak kasy !!!

witam Was po dlugiej nieobecnosci.
Filipiamamo gratuluje kolejnej ciazy ! czy na razie z forum Ty jestes w kolejnej ciązy czy jeszcze ktoś?
Mam nadzieje,ze i mi bedzie dane urodzić kolene dziecko w 2015 roku, ale na razie to nawet okresu nie dostalam od dwoch lat. Karmie piersia nadal i dziecka nie potrafie oduczuć. Butle jedna pije przed snem ,ale w nocy tylko piers...

Wasze dzieci tez zrobily sie bardzo niegrzeczne? wyrzucaja rzeczy i wymuszaja placzem? macie na to jakiś zloty srodek?:)

Witajcie, Ja tez zagladam ale motywacja na pisanie spada jak mało kto sie udziela.
Camel ja nie pomoge moje piersi zawsze współpacowały z moimi dziećmi, chciały mleko było, nie chcialy mleko zanikało,nigdy nie miałam żadnych wypływów, ani zatwardzeń cycków,tzn miałam przez tydzień po porodzie, myśle jednak że ta szałwia może pomóc, ewentualnie homeopatia.
Loop nie mam osobiście zotego środka wychowawczego, u mnie małe grzeczne, gorzej ze starszym - łobuzuje za czterech.
Był dziś u nas kolega męza z córką, ma ją dwa tygodnie w roku , bo w separacji z żona, tragedia mała przez to traktowana jak jajko, kapały sie w basenie z moją mała, moja córa pochlapała wodą dziewczynę, tamta wpadła w histerie, oczywiście sytuacja powtórzyła sie jeszcze kilka razy , w efekcie moja córka za chlapanie poszła siedziec za kare na ławkę, ale takie taktowanie 3-letniego dziecka jak złotego jaja nie mieści mi sie w głowie

Ja tam od czasu do czasu Was czytam.

loop, taki okres że dziecko coraz bardziej rozumne i w tej główce kombinowanie już zaczyna mieć miejsce. Jak wymusza to konsekwencja i spokój. Ale czasem się nie da...

Elajar, łączę się w bólu. Kiedy to wszystko minie i będzie u nas ok? Tobie życzę tego jak najszybciej.

U nas jako tako z przewagą tego złego tako. Bywa. Już się martwię co to będzie na urlopie, skoro już w niedzielę marzę o poniedziałku.

My wrocilismy z lasku..mlody padniety zasnal bez kapania i kolacji...
Moje cyce nadal nabrzmisle..jeden bardziej drugi mniej...i nq domiar zlego jeszcze @..wiec czuje sie jakby mnie ktos wyrzul i wyplul...

hej

ja tez zaglądam, czasem napisze....ale o czym tu pisac jak u mnie ciagle to samo

raz dzieci grzeczniejsze, innym razem niestety nie.... Ania dzis znowu wyła, siedziala za kare w drugim pokoju, a potem baaaardzo ciężko przeszlo przez gardlo slowo "przepraszam"....moze kiedys jej minie...

przygotowuje juz Anie i P. na moje sobotnie opuszczenie rodziny....P. nadal nie wierzy i ciagle cos planuje na sobote...a ja mowie"w sobote mnie nie ma"....Ania przytakuje i tylko pyta czy wróce...no jasne :)
jestem prawie pewna, ze P. na pomoc wezwie swoja mamusie...i znowu bede złą matka co to opuszcza dzieci....ale przeciez samych nie zostawiam, tylko z tatusiem....eeee tam...musze troche odetchnąć :)

dzis dzieci sie nudzily troche, bo na podworku jak w piekle, wiec zrobilam kącik zabaw na balkonie....troche zajęcia bylo :)

Halo mamusie ,jaka tu cisza !!!

U nas nuda straszna m w pracy a my z mała siedzimy w domu nie wiadomo co tu robić w sumie nic konkretnego mi się nie chce nawet obiadu jeszcze nie mam
.

A wy co robicie ???

Elajar - super masz plan ja w swoje też tak zrobię ,tobie się należy razy 3 .

reklama
Hej mamy...szkoda ze nas tu tak malo, coraz mniej, a mmie serce sciska bo tak fajnie razem ... Tyle tu juz wspolnie przeszlysmy, szkoda by bylo gdyby watek obumarl smiercia naturalna....
Ciekawe co u kooski...aniazetka tez nie daje znac i ormianka...
Ewcia..a jak tam u ciebie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry