reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

Chciałabym, żebyśmy wygrali miliony w totka. W. wybudowałby nam dom, bo to jest pierdzielec na punkcie budownictwa, a ja nie musiałabym pracować, tylko bym sobie pisała w najlepsze :sorry:

reklama
dzięki citrus, czekam na mięso jednak.... a od tego czekania to już pół surówki z marchewki jabłka i pomarańczy zjadłam!!!

a reszta tarty pójdzie do kawy rano:) ale murzyna też bym wszamała!!!

a milionów kto by nie chciał?!!! my już wiele razy snuliśmy plany jaki to dom byśmy sobie zaprojektowali,ehh.....

no, milionow kazdy by chcial:-D
ale nie wiem, czy jak juz czlowiek by sie zachlysnal i nazyl na maksa w tych luksusach, nie pojawily by sie wieksze problemy niz teraz..

a ja sie zachlalam mlekiem kwasnym o smaku marakui z wanilia...o jaka pycha, do tego wasa cynamonowa

a teraz jakies miecho mi sie marzy, musze isc potrzasnac lodowka...w ktorej mam juz "na wszelki wypadek" doslownie wszystko:szok:

Ostatnia edycja:
Cześć,
Po cudownym dniu śniadanie z rodzicami, wyprawa na działkę z ogniskiem przygotowuje późny obiad. Lubię kiedy nas odwiedzają :tak:

Co do napoi ja przyjmuję na tą chwilę wodę gazowaną, gęste soki marchewkowo - przeróżne, coca cola ,kawa i tyle. Herbata niestety odpada mam po niej straszne mdłości.

Hehe George uśmiałam się z tą krową:-D

Pisałyście o wadze, ja przytyłam około 1.5 kilo od początku ciąży.

Zapominajka
no to się biedna dziś w nocy nie wyspałaś.

Boże, jak się upłakałam :confused2: Dostałam nowego smartfona, który właściwie nie był mi potrzebny, bo miałam działającego Samsunga Avilę. No ale dostałam, używam go od wczoraj i już mi (cholera wie skąd!) zeżarł pieniądze. Rozryczałam się jak głupia, aż zadzwoniłam do taty, żeby mi pomógł, bo on te rzeczy ogarnia. No przecież k**wa jakiś obłęd, żeby wpaść w histerię przez kilkanaście złotych :confused2:

Witam sie wieczorem ;-),,dzis caly dzien sama bylam z dziecmi w domu maz z kolega pomaga mu jak Matka Teresa ...ma jakies problemy ....eh calego swiata nie uzdrowi :-D ale lubie to bo cisza w domu mialam czas na Kilera stary film i swietny :tak:.
Troche was poczytalam ,,ja napoje to woda gazowana sok z wisni lub czeresni to tylko wchodzi i cherbata owocowa po zwyklej jest zle i porcelane witam ...O wadze wole nie pisac :szok:
Zapominajka-Ja kawe pije ale bez kofeiny ,a z corka w ciazy jak bylam to zapach kawy juz byl katastrofa :tak:
Cytrus-O budownictwie slysze prawie 10 lat i zawsze jak rozmawiamy to wychodze z powiedzeniem ,,ja to przeciez wiem ,, :-D

Kinga, taaaaa, ja już o budownictwie i wykończeniach wiem więcej, niż niejeden chłop :-D
W. ma od dzieciństwa jakąś cholerną obsesję na tym punkcie i już się nauczyłam, że gdy jedzie do Castoramy albo Leroy Merlin, mam dla siebie przynajmniej trzy godziny wolnego czasu :-D

Cytryna poblokuj sobie wszystkie połączenia z netem, bo inaczej będzie się cały czas tel łączył.

Mnie się marzy domek, zresztą pisałam, że mamy w planach działkę kupić. A wtedy.... sobie użyję mam nadzieję :-D

reklama
Nooooo już poblokowałam pakiety i srakiety, będę się łączyć tylko z wifi i tylko ręcznie. W Avili nie miałam tego problemu, a tutaj zonk na starcie :-p

Do góry