reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

Mnie pierwsze starcie ze smartfonem kosztowało kilka stówek...

Dzisiaj sobie uświadomiłam, że dopiero 4 grudnia mam wizytę, a to mi się wydaje całe lata świetlne od dzisiaj:baffled:

reklama
Kochane pozdrawiam Was, też mam chęć na różne rzeczy, ta bajaderka-mmm, zjadłabym ;) Ja dziś ogromną pizzę robiłam, misz-masz- obżarłam się strasznie! Jutro wizyta na NFZ- bede powaznie gadac z ginem....chce mu powiedziec, ze bede prowadzic ciaze prywatnie a jego prosze o wspolprace...o wypisywanie potrzebnych skierowań na badania...oby się zgodził....bo jak nie to bede zmieniac lekarza. I tak juz wydalam ogrom kasy...a, wiecie same jak to z nasza sluzba zdrowia jest. Odbieram tez wyniki testu PAPPA- 3majcie kciuki. spokojnej niedzieli, bez mdlosci i z samymi pysznościami :-)

do bani:crazy:

w trzy minuty potrafie sprzedac auto, kupic dzialke, zdecydowac o przeprowadzce do innego kraju...a nie umiem zdecydowac co chce czytac:eek:

przelecialam cale lubimy czytac, cala audioteke, zjadlam chorizo i dalej jestem w punkcie wyjscia...

cosmopolis lezy na polce i jakos nie moge sie zebrac, no nie przekonuje mnie mimo dobrych recenzji...

i pewnie obejrze osmy raz listy do m i odplyne w kraine snu, ktorego ostatnio tez nie moge uraczyc za specjalnie, laze w nocy, jem...i wierce sie jak owsik:eek:

apropos tela...ja tez jak tylko wkraczam na terytorium polski musze wszystko blokowac, internet, przesyl danych, bo to jest jakas masakra, karty mi zzera jedna za druga...
tutaj mam wszystko wlaczone i nic bez mojej wiedzy sie nie dzieje..

Ostatnia edycja:
Sembo a ile tomów przerobiłaś?
Ja się po Pieśni Lodu i ognia zraziłam okropnie. Pierwszy tom super, a potem do końca nędza :-(

PLO czytam pierwszą cześć, a Martina mam przeczytanego już dwa razy w oczekiwaniu na kolejny tom :D Czyś ty na łeb pała kobieta ta seria jest genialna i wg mnie pierwsza cześć jest najmniej genialne :D kocham tą sagę. A Wiedźmina czytałaś??

Ostatnia edycja:
reklama
Fiołkowa poważnie :szok:
Jesteś pierwszą, którą poznałam i jest zadowolona.
Mnie to już tak znudziło, że nawet na ekranizację nie czekam :-(

Do góry