• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

Witamy Kitke, fajnie ze do nas dołączylas!

Sluchac facetki! Ktora orientuje sie w temacie glanów? Potrzebuje kupic glany, dla chlopca, 17 letniego, chorego na dzieciece porazenie mozgowe, moj kuzyn. Zamarzyl o takim prezencie na swieta. I ja staram sie te jego marzenia spelniac, ze wzgledu na ich sytuacje finansowa m.in. Wiem, ze moge, wiec choc tyle..
Tylko tak, chlopak chodzi o kulach. Ma niedowlad konczyn. I buty musza byc w miare lekkie. A glany wydaja mi sie strasznie ciezkie.. Mozna to jakos pogodzic? Albo sa jakies glany, light:-D?

reklama
cześć laski,
kitka witamy i zapraszamy.
ja dziś mega okropnie się czuje ,jest mi słabo, i wymiotowałam rano (czasem w tej ciązy tak mam)
zostalam w domu . córeczka w przedszkolu.
zapominajka ja wiem ,ze wiele czasu mam jeszcze ,ale jakoś wolałabym mieć to już z głowy;-)
kaja jesteś kochana , też bym chciala ,żeby u mnie przez przypadek to wyszło na jaw.
kaja myślę ,że te "markowe" typu martens spełnią oczekiwania.
pamiętam jak ja chodziłam i miałam różnokolorowe. nawet latem :szok: jak ja dałam radę?

Zapominjka ja z Igorem poukładam lego a Ty idź za mnie do pracy .... plissssssssss;-)

Nie ma sprawy :tak:
Szkoda, że bliżej do siebie nie mamy :-D

Nia załamałaś mnie, że tak długo cię przeziębienie trzyma :-(

Witamy Kitke, fajnie ze do nas dołączylas!

Sluchac facetki! Ktora orientuje sie w temacie glanów? Potrzebuje kupic glany, dla chlopca, 17 letniego, chorego na dzieciece porazenie mozgowe, moj kuzyn. Zamarzyl o takim prezencie na swieta. I ja staram sie te jego marzenia spelniac, ze wzgledu na ich sytuacje finansowa m.in. Wiem, ze moge, wiec choc tyle..
Tylko tak, chlopak chodzi o kulach. Ma niedowlad konczyn. I buty musza byc w miare lekkie. A glany wydaja mi sie strasznie ciezkie.. Mozna to jakos pogodzic? Albo sa jakies glany, light:-D?

Kaja też obstawiam Martensy ew. HD
Ale glany trzeba przymierzyć... one lubią obetrzeć.

Może znacie jakieś metody na kaszel w ciąży? Bo jak gruźlik daję :crazy:

oesu serio? dla mnie czas zatrzymał się na maju 2013:-D
kaja myslę ,że martensy to będą ok. wiesz wszystkie inne " w typie martensów" mogą być cięższe.
poza tym martensy są dłużę i krótsze ,napewno coś wybierzesz :-)

[h=2][/h]
zapominajka a jaki to kaszel? suchy? gardłowy?
jesli gardłowy to nawilżac
biggrin.gif
jeśli inny skonsultuj się z lekarzem , tak na wszelki wielki

dziewczyny co to mózgu i jego dysfunkcji wczoraj wyrzuciłam do śmieci tarkę ,a mialam do zlewu
laugh.gif

Ostatnia edycja:
Kiedyś nosiłam glany, przecież to kur**sko ciężkie jest. Podpisuję się pod martensami!

Zapominajka, mnie lekarz przepisał na kaszel Hedelix!

Framama! Ja przedwczoraj do śmieci wrzuciłam łopatkę drewnianą... znalazłam ją tam wczoraj :sorry:

W kwestii glanów niestety nie pomogę :) ale mam pytanko do Citrus :-)
Gdzie kupiłaś tego cudownego bodziaka z goffym?:) Również jestem z Trójmiasta dlatego ciekawość mnie zżera gdzie takie cuda sprzedają za śmieszne pieniądze:-)

Witam sie po weekendzie.
Glany lubia obetrzec i przymierzenie nic nie da.trzeba je niestety "rozchodzic"...Jak chlopak chce glany to rowniez podpisuje sie pod Martensami.Maja najwiekszy wybor wysokosci.I takie 8-ki na przyklad juz sa ponad kostke a nie powinny sprawiac duzych problemow przy zakladaniu...
Ostrzegam,ze klezanka wlasnie chciala miec taki "powrot do mlodosci" i z koncertu wrocila z Martensami pelnymi krwi.Sie obtarlo,biedactwo.Ciekawe kiedy zalozy znowu ;-)

a ja chce dzisiaj zasnac i obudzic sie jutro....weekend mialam swietny.Prawie bez wymiotow.I dzisiaj przyszlo mi za to zaplacic chyba...:crazy:

Wiecie co ten kaszel ani mokry, ani suchy...
Czasem coś tam odksztuszę, ale raczej sucho jest.
A nawilżać czym? Miód sobie nie radzi.

Citrus a ten Hedalix na receptę? W ciązy go brałaś?

reklama
Kitka, na Zielonym Rynku na Przymorzu. Babeczka stoi w soboty i najlepiej być jakoś tak w godzinach porannych, ok. 9-10 ;-) Jeśli będziesz kiedyś chciała, mogę Cię zaprowadzić :tak:

Zapominajka, brałam już w ciąży. Syrop jest bez recepty.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry