• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Zapominajka ja też mam problem z kaszlem. Wysłałam właśnie teściową do apteki i przyniosła mi drosetux. Na chwilę pomaga mi ciepła herbata z sokiem malinowym i syrop z cebuli.
Witam wszystkie forumowiczki:)

No mi też herbata z miodem i cytryną pomaga na chwilę. Myślę, że gdybym się wygrzała i wyleżała to było by lepiej. Ale tak się nie da, przy takim kręciołku jak mój synek :sorry:

Zapominajka- generalnie to ja juz zdrowialam ale u nas tak w kolko najpierw maly pozniej ja i pozniej m i znowu maly cos przynosi z przedszkola itd... tez mnie suchy kaszel meczy ale ja tak juz zwykle mam ze jak juz mam kaszel to conajmniej 3-4 tygodnie

citrus- to dla ciezarnych ten syrop? moi rodzice przyjezdzaja na urodziny wnusia za tydzien moze tez mi kupia w pl, tu mi nic nie chca dac na kaszel w aptece jak mowie ze w ciazy jestem

minerva- co robisz z tym syropem jak sie juz "wycisnie" z cebuli? ja ostatnio zrobilam i cala chata smierdziala wytrzymac nie mozna bylo i kazdemu z nas bylo po tym zapachu niedobrze

reklama
Witajcie :)

Ale dziś ponuro. Ble.

brryy...
Pf! Wstałam po praktycznie nie przespanej nocy.No ja Was prosze...jesli nie uda mi sie jakies strategi spania na brzuchuopanowac to nie bede spac przez najblizsze 5 miesiecy!wr...!! No poprostu sie nie.ani tak...ani siak...maz był w pracy na nocce to nawet nie mialam komu marudzic.
Generalnie, to lepiej sobie wypracuj pozycję na boku, bo tak najlepiej krew krąży do łożyska i dzidziora.

Tych też lubię. Ja po prostu nie kapuję dlaczego Martin zamiast pisać o starych fajnych bohaterach wprowadził milion nowych, nieznaczących postaci, które następnie uśmiercił.
Aaa...no to inna sprawa, w tym masz rację. Ale to mi za bardzo nie przeszkadza ;)

Hejka :) Przyjmiecie nową forumkę?:)
Widzę, że jesteście już bardzo zżyte ale mam nadzieje, że uda mi się wbić w Wasze szeregi:)
Kilka słów o sobie :) Mam na imię Kama i jestem w 14 tygodniu ciąży :)
Jestem szczęsliwą posiadaczką rozbrykanej 5-cio latki :)
Witaj, miło Cię poznać :)

Może znacie jakieś metody na kaszel w ciąży? Bo jak gruźlik daję :crazy:

Ja brałam Stodal i Herbapect - lekarka kazała mi pić duszkiem z butelki, czego oczywiście nie robiłam, ale na szczęście po jakimś czasie mi przeszło. Tyle, że ja brałam jeszcze antybiotyk...

Znalazłam fajny gif http://kwejk.pl/obrazek/1529313/not-pregnant.html :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry