Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

No mi też herbata z miodem i cytryną pomaga na chwilę. Myślę, że gdybym się wygrzała i wyleżała to było by lepiej. Ale tak się nie da, przy takim kręciołku jak mój synek![]()
Generalnie, to lepiej sobie wypracuj pozycję na boku, bo tak najlepiej krew krąży do łożyska i dzidziora.brryy...
Pf! Wstałam po praktycznie nie przespanej nocy.No ja Was prosze...jesli nie uda mi sie jakies strategi spania na brzuchuopanowac to nie bede spac przez najblizsze 5 miesiecy!wr...!! No poprostu sie nie.ani tak...ani siak...maz był w pracy na nocce to nawet nie mialam komu marudzic.
Aaa...no to inna sprawa, w tym masz rację. Ale to mi za bardzo nie przeszkadzaTych też lubię. Ja po prostu nie kapuję dlaczego Martin zamiast pisać o starych fajnych bohaterach wprowadził milion nowych, nieznaczących postaci, które następnie uśmiercił.
Witaj, miło Cię poznaćHejkaPrzyjmiecie nową forumkę?
Widzę, że jesteście już bardzo zżyte ale mam nadzieje, że uda mi się wbić w Wasze szeregi
Kilka słów o sobieMam na imię Kama i jestem w 14 tygodniu ciąży
![]()
Jestem szczęsliwą posiadaczką rozbrykanej 5-cio latki![]()
Może znacie jakieś metody na kaszel w ciąży? Bo jak gruźlik daję![]()